2777
2789
عنوان

دوستانی ک رفتن کربلا بیاین لطفا

220 بازدید | 13 پست

سلام دوستان برای سفر کربلا لوازم ضروری و حیاتی ک لازممون میشه چیه؟ میشه بگید 

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دو يا سه دست لباس خيلي خيلي خنك+ لباس زير چنددست بيشتر+ روسري نخي حداقل سه تا+حوله كوچك(بعضيا لنگ همراهشون بودن جاكمتر ميگيره)+ملحافه+ شامپو+ دستمال توالت و كاغذي+ ماسك+پاسپورت و كارت ملي+شارژر گوشي و...

شخصا زير چادرم بلواز و شلوار ميپوشيدم

لطفي كه به من كرده اي مادرم نكرد..... اي مهربان تر از پدر و مادرم حسين(ع)

خوب لوازم شخصی مهمه مثل لباس و حوله و  اینا کفش طبی راحتی ضد آفتاب و کرم اینا چون خیلی گرمه اگ پیاده روی میکنه حتما لازمش میشه داروی ک مصرف میکنن اگ خدا نکرده چیزیم مصرف نمیکنه  استامینوفن حالت تهوع باشه همراهش 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀

سلام عزیزم، من که هنوز قسمت نشده برم، ولی شنیدم میگن عسل و سیاه دانه و لیموترش تازه و خاکشیر خوبه ببرید. سیب تازه هم خوبه. 

به اندازه ی تعداد روزها ببرید. مثلاً 10 تا لیمو و 10 تا سیب، فکر نکنم داخل چمدان، طوری بشه. 

و اینکه شنیدم برای جلوگیری از بیماری ها، هر موقع مسافرت میری، از پیاز اون شهر اگر بخوری خیلی خوبه. 

من امام حسین خیلی بهم لطف کرده ورفتم به نظرم هرچی کمتر ببری راحت تری ،یه دست لباس راحتی یه کفش خیلی مناسب وخوراکی هم نبرن چون همه چی اونجا هست چون ساک سنگین بشه خودشون اذیت میشن فقط ،وماسک ببرن چون هوای اونجا معلوم نمیکنه یه وقت گرد وخاکی میشه