2777
2789
عنوان

هم سن و سالای من خوش به حالتون 😞

918 بازدید | 61 پست

سلام من متولد 82 ام نیمه اولم،  ولی متاهل و مادر هم هستم واقعا هم سن و سالای خودمو میبینم کیف میکنن قشنگ راحت و اسوده فقط به فکر کنکور و این چیزان بعد من کلی مسئولیت رو دوشمه به زور امسال دیپلم گرفتم میدونم الانم میشه درسمو ادامه بدم ولی واقعا سختمه،  وقتی مجرد باشی و کنکور بدی فکرت ازاده،  اما الان من هزار جورفکر و خیال دارم اعصابم نمیکشه کاش منم دیر ازدواج میکردم 

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازدواجت سنتی بود؟

اره

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            
من از خدامه که هر چه زودتر متاهل بشم سعی کن درست رو ادامه بدی عزیزدلم

تو سن کم اشتباه محضه،  الان بچه ام کوچیکه فک نمیکنم برسم به درس خوندن 

الان اینجا حالتو بدتر میکنن عزیزم با حرفاشون. اینکه زود ازدواج کردی درسته ولی اینکه مادر شدی دست خودت بود 

اشکالی نداره 

بچه ت بزرگ تر شد ب درس علاقه داشتی برو حتما  خیلیا با بچه درس خوندن

خودم به شخصه قبول دارم، کسی ک بتونه منو تحمل کنه آدم عادی  و معمولی نیس      

عزیزم انشالله موفق باشی

حتما درس ت رو ادامه بده

دانشگاه رفتن خیلی آسون شده

من با داداشم امسال انتخاب رشته کردم

انقدر دانشگاه دولتی با سوابق تحصیلی بود

که منم دلم خواست یه رشته ی جدید بخونم

اگه دوست داری روانشناسی بخون که بعد به دردت بخوره

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
الان اینجا حالتو بدتر میکنن عزیزم با حرفاشون. اینکه زود ازدواج کردی درسته ولی اینکه مادر شدی دست خود ...

درسته،  این همه سالم به سختی درسمو ادامه دادم حتی باردارم شدم رفتم مدرسه 

من دی ۸۳م باردارم  درکت میکنم

تو که از منم کوچیکی