2777
2789
عنوان

هم سن و سالای من خوش به حالتون 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 918 بازدید | 61 پست
شوهرت چند سالشه

متولد 69 

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره ولی وقتی کلی کار سرم میریزه اعصابم خورد میشه از زندگی متنفر میشم 

حق داری ولی اینجام جا درد دل کردن نیس بدتر میشه همه چی 

خودم به شخصه قبول دارم، کسی ک بتونه منو تحمل کنه آدم عادی  و معمولی نیس      
حق داری ولی اینجام جا درد دل کردن نیس بدتر میشه همه چی 

😔

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            

اشتباه کردی مثل من 

منم ۱۶ عقد کردم خااااک برسرم زندگیمو خودم با دستای خودم نابود کردم البته مقصر ۹۰ درصدش خانوادم بود از بس اذیت کردن گفتم ازدواج کنم برم راحت شم 

فقط بچه دومی رو نیار کع ناااابووود میشی ،لین بچت یه ذره بزرگتر شد برو دنبال درس و پیشرفتت

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘 
تو سن کم اشتباه محضه،  الان بچه ام کوچیکه فک نمیکنم برسم به درس خوندن

عزیزم سخت نگیر باآرامش طی کن مراحل رو اول آرامش وسلامتی خودت وبچت مهمه درس روهم میخونی همین که ول نکردی عالیه.هروقت خسته شدی یه استراحتی به خودت بده♥️ازهمه چی لذت ببر سخت نگیر که روح وجسمت شاداب بمونه.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
وقتی واسه شوهر لَه له میزنید همین میشه مگه مجبورت کردن تو این سن ازدواج کنی

چرا انقد تند عزیزم؟

خودم به شخصه قبول دارم، کسی ک بتونه منو تحمل کنه آدم عادی  و معمولی نیس      

منم ۸۱ ام،چهارساله ازدواج کردم و مثل شما پشیمونم از زود ازدواج کردن،اما حداقل حالا حالاها بچه دار نمیشم 

میدونم با نام کاربریم شب بیداریها و دعواها و داغ دل خیلیاتونو تازه کردم🤭😑باور کنید منم یع زخم خوردم پس فحش ندین😁😤تازشم هنوز خواهرشومل نشدم خداروشکر😎💃کاربری سوممه🥺توی تاپیکای دعوای عروس و خوارشوهر و عروس و مادرشوهر تگم کنید تا خشتک قوم شوهرو بکشم رو سرشون😤😂والا😒طفلک عروس مظلوم چ گیری کردع🥺😜خلاصه کع کرونا با همه بدیاش یادمون داد اگ فاصلمونو با خیلیا حفظ کنیم،سالم تریم😪👐به امید اینکه به زودی زود این ویروس کع انگاری از اقوام شوهره🤪،کوله بارشو ببنده و گورشو گم کنه😷🤲

هشت ماه دیگه ست و پات بیشتر باز میشه حالت خوب میشه ربطی به سن نداره  منم با اینسنم حرفای تورو میزدم منم ۲۸سالم شده.میگذره حال دلتو با چیزای دیگه خوب کن برنامه ریزی کن به هدفات برسی

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
اشتباه کردی مثل من  منم ۱۶ عقد کردم خااااک برسرم زندگیمو خودم با دستای خودم نابود کردم البته م ...

پس تو هم مثل منی اما من تو 14 سالگی چیزی نمیدونستم که پدرم وضع مالیش خوب نبود مامانم گف که نمیخوام تو هم مثل من با یه ادم بی پول ازدواج کنی سختی بکشی گف این خواستگارت شرایطش خوبه قبول کن منم بچه ازدواج کردم.. 

منم ۸۱ ام،چهارساله ازدواج کردم و مثل شما پشیمونم از زود ازدواج کردن،اما حداقل حالا حالاها بچه دار نم ...

کار خوبی میکنی خوشبخت بشی 

پس تو هم مثل منی اما من تو 14 سالگی چیزی نمیدونستم که پدرم وضع مالیش خوب نبود مامانم گف که نمیخوام ت ...

شوهرت خوبه پولداره ؟

من خونه پدرم جهنم بود گیر بدتر از پدرم افتادم یعنی هیچ فرقی به خالم نکرد فقط اینجوری آیندم برای همیشه تباه شد چون الان توی زندگیم نه پول هست نه علاقه هست نه دوست داشتن ،هییییچی تنهاتر و بدبخت تر از قبل شدم

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘 
کار خوبی میکنی خوشبخت بشی 

فداتشم،توام غصه نخور عزیزدلم،زندگی هنوز قشنگیاشو داره:)

میدونم با نام کاربریم شب بیداریها و دعواها و داغ دل خیلیاتونو تازه کردم🤭😑باور کنید منم یع زخم خوردم پس فحش ندین😁😤تازشم هنوز خواهرشومل نشدم خداروشکر😎💃کاربری سوممه🥺توی تاپیکای دعوای عروس و خوارشوهر و عروس و مادرشوهر تگم کنید تا خشتک قوم شوهرو بکشم رو سرشون😤😂والا😒طفلک عروس مظلوم چ گیری کردع🥺😜خلاصه کع کرونا با همه بدیاش یادمون داد اگ فاصلمونو با خیلیا حفظ کنیم،سالم تریم😪👐به امید اینکه به زودی زود این ویروس کع انگاری از اقوام شوهره🤪،کوله بارشو ببنده و گورشو گم کنه😷🤲