2777
2789

چیزی نشد

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ضربه خیلی بد خورد؟من حواسم نبود پایین نوک بینیمو به بالا فشار دادم یه لحظه ضربه اینا نخورده بر من در ...

بچه م با آرنج محکم کوبید

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
بچه ها حالا که اینجا جمعین به سوال منم جواب بدینسه ماهه بینیمو عمل کردم خیلی دوست بینیم پوسته پوسته ...

وای این مشکل منم هست

چسب میزنی هنوزم؟ میگن بخاطر چسب یه ماه بعد برداشتن چسب بینی درست میشه

من فعلا دوماه حالا حالا ها باید بزنم متاسفانه خیلی رو مخمه

بچه م با آرنج محکم کوبید

خوب پس منم هیچیم نمیشه

بعد یه سوال دیگ عزیزم توام اولا حس میکردی نوک بینیت پایینه؟

من از نیم رخ اوکیه ولی از تمام رخ حس میکنم نوکش پایینه نمیدونم بخاطر ورم اینجور به نظر میاد یا نه

وای این مشکل منم هست چسب میزنی هنوزم؟ میگن بخاطر چسب یه ماه بعد برداشتن چسب بینی درست میشه من فعلا د ...

نه یه هفته ست که دیگه چسب نمیزنم ولی خیلی رو مخمهههه

نمیدونم والا برا من که هنوز خوب نشده نمیدونم چیکارش کنم

خوب پس منم هیچیم نمیشه بعد یه سوال دیگ عزیزم توام اولا حس میکردی نوک بینیت پایینه؟ من از نیم رخ اوکی ...

ن من حس میکردم خیلی بالاس

نه یه هفته ست که دیگه چسب نمیزنم ولی خیلی رو مخمههههنمیدونم والا برا من که هنوز خوب نشده نمیدونم چیک ...

من حتی از منشی دکترم پرسیدم گفت چیزی نمیدونم بگم بزنی چسبو برداری درست میشه صبر کن یه ماه درست میشه