baran_j مدیر استارتر عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 539 عنوان خانوماي باردار و باتجربه ميشه بياين 150 بازدید | 27 پست سلامتو هفته هشتم هستمالان ترشح صورتي رنگ داشتمخيلي نگرانمچيكار كنم؟نشونه ي بديه؟ لطفي كه به من كرده اي مادرم نكرد..... اي مهربان تر از پدر و مادرم حسين(ع) 1401/06/16 | 01:02 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فینداقولی عضویت: 1398/04/06 تعداد پست: 1398 استراحت کن عزیزم کارسنگین نکن .اگه تونسی فردا برو دکتر ولی نباید ب خودت فشار بیاری دخترم همه دنیامه🥰
عشق_مامان31 عضویت: 1393/11/20 تعداد پست: 18901 من دوتا بارداری داشتم برام پیش نیامده. فقط لکه بینی داشنم که با پروژسترون و استراحت خوب میشد
آیدابانو۷۷ عضویت: 1400/11/04 تعداد پست: 1538 منم هفته هفتم تازه.یکم لکه بینی داشتم شیاف استفاده میکنم البته رفتم سنوگفت ی هماتوم داری استراحت کن .شماهم استراحتتوبیشترکن برودکتر.نشاسته ذرت تواب حل کن ی قاشق بخور هرروز بااب خنک
baran_j مدیر استارتر عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 539 استراحت کن عزیزم کارسنگین نکن .اگه تونسی فردا برو دکتر ولی نباید ب خودت فشار بیاری اصلا كار خاصي نميكنمامروز همش دراز كشيده بودم😔 لطفي كه به من كرده اي مادرم نكرد..... اي مهربان تر از پدر و مادرم حسين(ع)
baran_j مدیر استارتر عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 539 الان شياف گذاشتم و دراز كشيدمعصر يه كم دلم درد ميكردنگرانم خيلي😔 لطفي كه به من كرده اي مادرم نكرد..... اي مهربان تر از پدر و مادرم حسين(ع)
baran_j مدیر استارتر عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 539 منم هفته هفتم تازه.یکم لکه بینی داشتم شیاف استفاده میکنم البته رفتم سنوگفت ی هماتوم داری استراحت کن ... تا زمان زايمان هماتوم رو داشتين؟ لطفي كه به من كرده اي مادرم نكرد..... اي مهربان تر از پدر و مادرم حسين(ع)
آیدابانو۷۷ عضویت: 1400/11/04 تعداد پست: 1538 تا زمان زايمان هماتوم رو داشتين؟ بچه اولمه گفت باید خودش جذب شه
baran_j مدیر استارتر عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 539 بنظر من لانه گزینیه اما حتما برو دکتر خیالت راحت بشه همون موقع كه بايد پريود ميشدم يه خونريزي سبك داشتمكه گفتن لانه گزينيهيعني الان دوباره هم لانه گزيني؟ لطفي كه به من كرده اي مادرم نكرد..... اي مهربان تر از پدر و مادرم حسين(ع)
baran_j مدیر استارتر عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 539 بچه اولمه گفت باید خودش جذب شه درستهان شاءالله در صحت و سلامت زايمان ميكني لطفي كه به من كرده اي مادرم نكرد..... اي مهربان تر از پدر و مادرم حسين(ع)
fatemehkhanom عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 90 همون موقع كه بايد پريود ميشدم يه خونريزي سبك داشتم كه گفتن لانه گزينيه يعني الان دوباره هم لانه گز ... میگن تو هفته های اول تا سه ماهگی امکان داره دلیلش اون باشه یه سرچ کن لانه گزینی راهنماییت میکنه
baran_j مدیر استارتر عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 539 میگن تو هفته های اول تا سه ماهگی امکان داره دلیلش اون باشه یه سرچ کن لانه گزینی راهنماییت میکنه همين كار رو ميكنمممنونم عزيزم لطفي كه به من كرده اي مادرم نكرد..... اي مهربان تر از پدر و مادرم حسين(ع)