2789

الف : این برمیگرده به ذات خانمها که تمامیت خواه هستن و نمیتونن کسی برتر از خودشان ببینند .

ب : این مشکل باجناقهاست !

ج : جاریهای صمیمی هم در بخشهایی رویت شده اند .

د : کلا جاری جزو فامیل حساب نمیشه که بااون صمیمی بشیم

و: جاریها در حین فامیل بودن تا ابد باهم رقیب هستن

ی : جاریهای صمیمی زیادن

نجات در راستیست ...من فقط با خود گذشتم مقایسه میشم .من از خیلی چیزهایی که خیلی مردها واسشون جذابه عبور کردم.واس همین منو قضاوت نکن ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

گزینه درست:باجناق ها(آقایون)بازیگران بهتری نسبت به خانم ها هستند

آنه ! تكرار غريبانه ي روزهايت چگونه گذشت وقتي روشني چشمهايت در پشت پرده هاي مه آلود اندوه پنهان بود./ اینکه گناه هایی که ما انجام میدیم با گناه های بقیه فرق داره دلیل نمیشه که ما خوب باشیم و اونا بد!

همیشه هم همین طور نیستن!!!

شما بفرمایید چطوری هستن ؟

نجات در راستیست ...من فقط با خود گذشتم مقایسه میشم .من از خیلی چیزهایی که خیلی مردها واسشون جذابه عبور کردم.واس همین منو قضاوت نکن ...

من جاریهام خوبن . البته این که مثلا امروز زنگ زد هر زوری گفت من گفتم بله شما درست میگید بی تاثیر نی ...

آفرین

گزینه درست:باجناق ها(آقایون)بازیگران بهتری نسبت به خانم ها هستند

از چه نظر ؟؟؟

من جاری دیدم عینه خواهر بودن با هم باجناق هم دیدم بد تر از دشمن یا بر عکس نمیشه یه نسخه پیچید برای ه ...

دقیقا درسته

اصلا اینجور نیست باجناق ها هم باهم خوب نیستن

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

اصلا اینجور نیست باجناق ها هم باهم خوب نیستن

نگفتم خیلی خوبن .منظورم اینکه بهتر از جاریها هستن

نگفتم خیلی خوبن .منظورم اینکه بهتر از جاریها هستن

بیخیال فکرمون الکی درگیر نکنیم

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

استارتر گزینه بابد اضافه بشه 😅با تک پسر ازدواج کنیم 😂😂😂😂

درود