2777
2789
عنوان

دوستای گلم اومدم مشهد دعاگوتونم😍🖤😢🥀

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 45 پست
میشه برا شفای مادرم صلوات هم بفرستید ?☹🖤ان شالله حاجت روا بشید محتاج دعا

چشم

تخت جمشید قشنگی هست در چشمان تو                            من تو را دارم دگر شیراز میخواهم چکار؟!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

التماس دعا

میشه برای عوض کردن خونمون و دور شدن از همسایه بد دعا کنید(مستاجریم)🙏🏻🙏🏻✨یا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی✨ 

زیارتت  قبول 

میشه   سلام  منو  بهش  برسونی 

و  از طرف  من  بهش  بگی 

ضامن   دلم  و  هدف  تحصیلی ام بشه 

بهش  بگو تا سال  دیگه  این موقع 

منو   محمد   بهم  برسیم  و  پرستار  شده  باشم  بیام پابوسش 😍😍

بگو   آقا  ۵ساله  منتظر  دیدنتم   منو  بطلب   کمک  کن  اینبار  با محمد بیام 

لطفا یه صلوات واسه رسیدنم به پزشکی و ناجی بودنم تو این راه بفرست اگه راضی بودی ♥️

فداتون بشم الهی .چشم خدا به دل شما هم نگاه بندازه برای شفای بیماران دعا کنیم .

کودکم کودک بمان دنیا بزرگت میکند!بره باشی یا نباشی گرگ گرگت میکند.کودکم کودک بمان دنیا مدادرنگی است،بهترین نقاش هم که باشی باز رنگت میکند...

بچه ها دیروز نشد جواب بدم رفتیم حرم زیارت پای مرقدمطهر😢😍🖤ازته دل برای تک تکتون دعا کردم .آن شاالله حاجت روا باشیم 

بهشت روی زمین😍😍🥀💛

کودکم کودک بمان دنیا بزرگت میکند!بره باشی یا نباشی گرگ گرگت میکند.کودکم کودک بمان دنیا مدادرنگی است،بهترین نقاش هم که باشی باز رنگت میکند...

تو رو خدا برای من که یه حاجت محال دارم .حتما دعام کن. التماس دعا .زیارتتون قبول باشه. مارو هم حتما ...

چشم گلم ایشالا قسمتتون