2777
2789

نرفتم دانشگاه 🤧👩‍🦯

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رئیس دانشگاه چندتا واحد برداشته بود منم حواسم نبود کیه باهاش واحد برداشتم رفتم سرکلاس دیدم عه رئیس دانشگاه کلا فروخوردم حذف کردم دوباره این ترم مجبورم باهاش بردارم، چجوری چش ت چش شم اه/:

داشتیم تو راهرو راه میرفتیم که بریم خونه یکی از پسرا جلومون بود استادمون هم یکم جلو تر میرفت 

از قضا اسم کوچیکشون یکی بود😁

اومدم پسره رو صدا زدم *مثلا رضا بیا برسونمت

استادم ی لحظه اسمشو شنید سریع برگشت فک کرد با اونم😩😩😩😩

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

من کلا دختر خوبی بودم اصلا اهل تقلب اینا نبودم

اما برای امتحان درس طراحی الگوریتم ۴ صفحه پُر پُر تقلب بردم چون نرسیدم بخونم. بعد آخر جلسه گرفتن ازم همه تعجب کرده بودن آخه اصلا بهم نمیومد   

اما خدایی خیلی تقلبا کمکم کردن. استادم پاسم کرد آخر

پام پیچ خورد رو پله ها از طبقه بالا کله ملق زنان رسیدم طبقه همکف😂🤦🏻‍♀️

وای الهیییی

دوست منم روز اول دانشگاه جلوی اون همه ادم همین اتفاق براش افتاد🥲🥲🥲🥲و من مردم از خنده🥺😂