2777
2789
عنوان

بیمارستان مسلمین شیراز

767 بازدید | 14 پست

سلام.. کسی جدیدا بیمارستان مسلمین سزارین شده؟ میدونید رسیدگیشون چطوره؟ از لحاظ تمیزی و مجهز بودن که خیلی خوب بود

این ۸۳ که تو اسممه سال تولدم نیس خیلی پیرتر از این حرفام🤣 ۸۳ به میلادی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما هزینه زایمانش رو میدونی چقدره؟

نه متاسفانه بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح داشته باشید رایگان میشه

نه متاسفانه بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح داشته باشید رایگان میشه

سلام عزیزم شما بیمارستان مسلمین عمل شدی؟؟؟رسیدگیشون چطور بود ؟؟؟دکترتون کی بود میشه ی اطلاعات ب من بدید؟؟؟

سلام عزیزم شما بیمارستان مسلمین عمل شدی؟؟؟رسیدگیشون چطور بود ؟؟؟دکترتون کی بود میشه ی اطلاعات ب من ب ...

دکتر دوست فاطمه.. از همه چیز راضی بودم جز اینکه بدون رضایت من با بی‌حسی عمل کردن اگر می‌دونستم قراره بیهوش نکنن اونجا عمل نمی‌کردم ولی خوب عوارضی برام نداشت جز اینکه خیلی ترسیدم! رسیدگیشون و تمیزی بیمارستان عالی بود

دکتر دوست فاطمه.. از همه چیز راضی بودم جز اینکه بدون رضایت من با بی‌حسی عمل کردن اگر می‌دونستم قراره ...

یعنی شما گفتی بیهوشی میخای و توجهی نکردن؟؟؟یا قبل سوال کردن بی حس کردن؟؟؟الان عوارض کمر درد نداری؟؟؟

یعنی شما گفتی بیهوشی میخای و توجهی نکردن؟؟؟یا قبل سوال کردن بی حس کردن؟؟؟الان عوارض کمر درد نداری؟؟؟

نه عوارض نداشتم.. زایمان اولم سال ۹۲ ام‌ار‌ای بودم اونجا روز قبلش که رفتم تشکیل پرونده با دکتر بیهوشی هم جلسه داشتم و سابقه بیماری و همه چیز رو با هم چک کردیم اما اینجا من تا اتاق عمل هم دکتر بیهوشی رو ندیدم دیگه اونجا هم فرصتی برای مذاکره نبود... پمپ درد هم برام نذاشتن با اینکه گفته بودم و فکر می‌کنم پمپ درد رو فقط تو بیهوشی میزارن نمی‌دونم 

دکترم خدا خیرش بده دید خیلی ترسیدم شکمم رو باز کرده بود ولی باهام که حرف میزد می‌گفت دارم روی شکمت رو شستشو می‌دم هنوز شروع نکردم یهو بچه رو آورد بالا گفت ببینش تموم شد🤭