2777
2789

سلام، خانوما من شوهرم خیلی اصرار داره که الان بریم کربلا، البته من نمی‌فهمم چطوری؟ میگه با ماشین میریم تا مرز بعدش باز ماشین میریم🙄نمی‌دونم والا، میگه پرس و جو میکنم تا ببینم چی میشه که بریم ایشالا اما من موافق نیستم من خیلی میترسم دوست ندارم استرس دارم نمی‌دونم چرا تو خاک عراق احساس خطر میکنم نگرانم اونم با پسرکوچولومون دوسال و نیمشه میترسم اون خیلی اذیت سه😔😣اصلاً نمی‌دونم چیکار کنم؟ یعنی اونجا جای خواب داره؟ تمیز هست؟😣کسی میدونه؟ بهم بگه، ممنون میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دخترم 3 سال و 4 ماهشه. 

با کاروان رفته بودیم کربلا. 2 روز پیش برگشتیم. 

مشکلی هم نبود خداروشکر. فقط چون شلوغی و اغتشاش شده بود قرار بود سامرا و کاظمین نریم بعدش آروم شد با نیروی امنیتی سامرا و کاظمین هم رفتیم

خدایا شکرت...از چه روزهایی گذر کردم و تو همیشه حواست به من بود❤️

ببین عزیزم آره تا مرز میرین بعد از مرز دیگ ماشین میگیرین میرین مردم عراق تو خیابون ایستادن داد میزنن که هر کی میخواد بیاد ما میبریمش خونمون بمونه التماست میکنن فقط باهاشون بری خیلیم جاهاشون تمیزه ولی بیرون یعنی تو عراق هاشون آلوده است کلا خیابوناشن کثیف هستن

ببین عزیزم آره تا مرز میرین بعد از مرز دیگ ماشین میگیرین میرین مردم عراق تو خیابون ایستادن داد میزنن ...

آره شنیدم اما نگرانم نمیدونم، آخه الآنم تو اسباب کشی هستم گیر داده بریم⁦☹️⁩یعنی غذاهاشونم تمیزه؟ من میترسم

سلام

بین راه موکب زیاده.اکثر‌موکب ها سرویس بهداشتی و حمام دارن

نفس‌حضور در پیاده روی اربعین و مخصوصا زیارت اربعین مهمه.مسیر نجف تا کربلا رو‌پیاده میرن.

شما بچه کوجیک داری،یه کالسکه سبک عصایی ببرین .و واحب نیس که همه مسیر رو‌میاده برین.بسته به توان و طاقت خودتون ،چتد تا عمود رو میاده بزین،باز‌چندتا عمود رو با ماشین.مهم حضور تو این‌مسیره.

هر‌ی زودتر برین بهتره.اکثر دوستای‌من جوری رفتن که اربعین مرز ایران باشن که به ازدحام روز اربعین نخورن

مشکلی نیست .همه چی اوکیه فقط سعی کنین عراقی هاا دعوتت کردن نرین خونه و هر زن یه مرد باهاش باشه .من کرمانشام خیلی شنیدم که زن دزدیدن جز این فعلا مشکلی نیست خوشبحالت رفتی واسه مام دعا کن لطفا😞

آره شنیدم اما نگرانم نمیدونم، آخه الآنم تو اسباب کشی هستم گیر داده بریم⁦☹️⁩یعنی غذاهاشونم تمیزه؟ من ...

بعضی جاها تمیزه بعضی جاها نه ولی بیشتر غذا از موکب های ایرانی ببر بهتره

ما دوسال پیش رفتیم. بچه ی کوچیک 1 سال و نیم داشتیم و مشکلی پیش نیومد. از مرز که رد بشید یه عااااالمه ماشین هست که میتونید کرایه کنید برید تا هر شهری که مد نظرتونه. چون بچه ی کوچیک همراهتونه سعی کنید از موکب های تمیز و بهداشتی غذا بگیرید که خدای نکرده مریض نشه. مواقع استراحت اگه زود دنبال جای خواب و استراحت باشید جاهای فوق العاده تمیز گیر میارید. حتی میتونید از الان موکب های معروف رو برا خودتون مشخص کنید و اون جاها رو محل استراحت قرار بدید. از لحاظ امنیتی هم نگران نباشید. ما دو سال رفتیم مشکلی نبود