2777
2789

من شوهرم دو هفته پیش رفت یه مسافرت چهار روزه اینا یه خبر از من نکرفتن وقتی شوهرم برگشت خیلی ناراحت شد و بهشون گفت بعدم ما رابطمون اصلا خوب نیس خیلی باهم چون واقعا بیزارم و نفرت دارم از پدرشوهر عوضیم حالا شوهرم دیروز رفت کربلا گفتم برو خونه اتون از بابات اینا خدافظی کن امروز مادرشوهرم زنگ زده که فلانی رسید گفتم آره بعد گفت کجایی گفتم خونه خودم گفت آها خب باشه حالا اینورام بیا طول می‌کشه تا شوهرت بیاد بیا اینورا یه روز بعد گفتم ایشالا گفت تو که بی دعوت نمیایی والا هیچ وقت ولی حالا بیا خب تو دلم گفتم بیشور تو که می‌دونی نمیام بی دعوت حداقل یه دعوت میکردی 

خدایا شکرت ❤️ گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

اون یکی عروسش باشه شبا موقع خوابیدنم می‌ره پیشش یه وقت تنها نمونه بعد به من میگه تونستی یه روز بیا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه سختمه بدون دعوت جایی نمیرم 

فقط 34 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی جون دلم 🥺🥺

هیچوقت تنها نرید خونه مادرشوهر یه سر برید دو ساعت بشینید عین مهمان برگردید

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
من با دعوت هم به زور میرم بی دعوت هیچ جا برو بی حرمت میشی

من که بی دعوت دامن نمیذارم ولی شعورشو خوب رسوند

راستش همسرم امکان نداره بدون من کربلا برن

ولی هر سفری برن مادرهمسرم حالم رو میپرسن و خونه شون هم سر میزنم

با اینهمه مادرهمسر شما فقط خواسته به همسرت نشون بده که زنت خودش نمیاد! من باشم زورم میاد برم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

من با دعوت هم خونه شون نمیرم چه برسه بی دعوت ، 

مادرشوهرت اگه میخواست سفت و محکم دعوتت میکرد ،نه اینکه بگه این طرفا هم بیا

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔