2777
2789
عنوان

بدن درد ورزش بدنسازی

303 بازدید | 23 پست

سلام دوستان من ۳ روزه میرم باشگاه رشته بدنسازی اضافه وزن دارم نه خیلی دستا و پاهام خیلی درد میکنه با دستگاه کار میکنم کسی هست با این رشته لاغر شده باشه و اینک بریم باشگاه چ نوشدینی هایی ببریم نمیدونم تخم شربتی اینا... ممنون میشم راهنمایم کنید

من تو خونه تمرین میکنم چون پول باشگاه ندارم 😅

چه زمانایی ورزش کنم خوبه من معمولا شبا دراز نشست میرم به اضافه ی چنتا حرکت دیگه 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

تا یه هفته همینه خوب میشی آره من

وزن اولیه:۹۷/هدف ۱ :۹۰ ✅ هدف۲ تا ۳۰ مهر : ۸۱⏳ من ب خودم قول دادم وقتی کسی با نظرم موافق نیست یا بد دهنی میکنه یا دوست داره دعوا راه بندازه چون آدم بدبختیه باهاش بحث نکنم پس منتظر ریپم نباش 🌹کاربری دست سه تا کاربرای قدیمی تعلیقی اینجاست پس از تضاد تاپیک 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشگاه به تنهایی لاغرت نمیکنه باید باااید کنارش رژیم داشته باشی تا بتونی نتیجه بگیری مگرنه ممکنه چاق تر هم بشی

نوشیدنی هم من فقط آب میخوردم بین هر ست

میخوام بدونی که من عوض شدم ، شایدم یکم عوضی .. اینسری دیگه واقعا اون قلب مهربونمو انداختم جلوی سگا تیکه تیکش کردن ؛ میخوام بدونی که دیگه با موش مردگی بازیاتون خام نمیشم ، دیگه فرصت نمیدم دیگه درک نمیکنم ! دیگه با کوچیک ترین چیز ترکتون میکنم و میرم . الان ی قلب جدید دارم با قانونای جدید .. قانون اول و اخرش اینه که اگه از این قلب رفتی ، دیگه راه برگشتی وجود نداره ! یا الان یا هیچوقت .

اگه میخوای لاغر شی دستگاه مفید نیست ۷۰ ۸۰ درصد هوازی بقیش بدنسازی 

درد بدنتم بعد سه هفته میخوابه معمولا باید تحمل کنی تا عادت کنی و اگه دنبال وزن کم کردنی اب خالی بهتره که کالری اضافه بهت نده  

من تو خونه تمرین میکنم چون پول باشگاه ندارم 😅 چه زمانایی ورزش کنم خوبه من معمولا شبا دراز نشست میر ...

ببخشید پول باشگاه جایی ک زندگی می‌کنید چقدره

وزن اولیه:۹۷/هدف ۱ :۹۰ ✅ هدف۲ تا ۳۰ مهر : ۸۱⏳ من ب خودم قول دادم وقتی کسی با نظرم موافق نیست یا بد دهنی میکنه یا دوست داره دعوا راه بندازه چون آدم بدبختیه باهاش بحث نکنم پس منتظر ریپم نباش 🌹کاربری دست سه تا کاربرای قدیمی تعلیقی اینجاست پس از تضاد تاپیک 
من تو خونه تمرین میکنم چون پول باشگاه ندارم 😅 چه زمانایی ورزش کنم خوبه من معمولا شبا دراز نشست میر ...

هوازی کار کن،من روزهای زوج ۵ تا ۶ تایم ورزشمه،کنارش تغذیه سالم هم دارم،از اول شهریور شروع کردم الان تقریبا ۳کیلو کم کردم

هوازی کار کن،من روزهای زوج ۵ تا ۶ تایم ورزشمه،کنارش تغذیه سالم هم دارم،از اول شهریور شروع کردم الان ...

دمت گرم من با وزنه هم کار میکتم اینم انجام میدم مرسیییی فقط برای اب کردن شکمم میخوام خیلی اذیتم مسکنه 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

[QUOTE=251601837]دمت گرم من با وزنه هم کار میکتم اینم انجام میدم مرسیییی فقط برای اب کردن شکمم میخوام خیلی اذیتم مسکن ...[/QUOTE]

من مربی اینترنتی گرفتم،دوره یکماهه،خیلی خوبه،خودم هم قبلا ایروبیک کار میکردم حرکاتش رو بلدم ولی با مربی راحتتره