سیبزمینی_سرخ_کرده مدیر استارتر عضویت: 1400/06/27 تعداد پست: 1931 عنوان کامپوزیتیا بیاین👉 941 بازدید | 104 پست دخترا شما وقتی چای میخورین فوری میرین مسواک میزنین؟🙄مثلا اگه مهمونی بودین چی؟🥴 میگن تو بهشت 🏞یه ظرف بزرگ سیب زمینی سرخ کرده میزارن جلوت 🍟هربار که برمیداری یه فرشته دستتو ناز میکنه🧚♀️ میگه زیاد درست کردم 😍واسه ی خورشت هم نیست☺ با خیال راحت بخور😋😇 (جدید نیستم دوبار ترکیدم😒) 1401/06/15 | 15:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
صورتی_خانوم_134 عضویت: 1401/02/29 تعداد پست: 10958 کلا چای نمیخورم😂 عشقخوباستاگریارخداییباشد:)✨ 👩❤️👨💍
سیبزمینی_سرخ_کرده مدیر استارتر عضویت: 1400/06/27 تعداد پست: 1931 ن بابا دیگ اونقدرم سریع ن جنگه مگ رفتم خونه مسواک میزنم میترسم خاهر،میترسم😂 میگن تو بهشت 🏞یه ظرف بزرگ سیب زمینی سرخ کرده میزارن جلوت 🍟هربار که برمیداری یه فرشته دستتو ناز میکنه🧚♀️ میگه زیاد درست کردم 😍واسه ی خورشت هم نیست☺ با خیال راحت بخور😋😇 (جدید نیستم دوبار ترکیدم😒)
مادرزیرپوستی عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 15067 چند روز پیشا دوستم ک کامپوزیت کرده رو بیرون دیدم حالم بهم خورد ینی. تموم دندونا رگه رگه هتی زرد اصن میخواستم بالا بیارم ینی گفتم قربون دندونای خودم اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
dolinkadel2 عضویت: 1400/07/13 تعداد پست: 8493 یعنی هرچی میخورین باید روش مسواک بزنید یا فقط برای چای اینطوریه
سیبزمینی_سرخ_کرده مدیر استارتر عضویت: 1400/06/27 تعداد پست: 1931 کلا چای نمیخورم😂 خوشا به حالَت🥴 میگن تو بهشت 🏞یه ظرف بزرگ سیب زمینی سرخ کرده میزارن جلوت 🍟هربار که برمیداری یه فرشته دستتو ناز میکنه🧚♀️ میگه زیاد درست کردم 😍واسه ی خورشت هم نیست☺ با خیال راحت بخور😋😇 (جدید نیستم دوبار ترکیدم😒)
مادرزیرپوستی عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 15067 میترسم خاهر،میترسم😂 عکی دندوناتو میفرستی؟کامپوزیت کردی؟چند شد؟ اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
سیبزمینی_سرخ_کرده مدیر استارتر عضویت: 1400/06/27 تعداد پست: 1931 نه رنگ نگرفته میگن تو بهشت 🏞یه ظرف بزرگ سیب زمینی سرخ کرده میزارن جلوت 🍟هربار که برمیداری یه فرشته دستتو ناز میکنه🧚♀️ میگه زیاد درست کردم 😍واسه ی خورشت هم نیست☺ با خیال راحت بخور😋😇 (جدید نیستم دوبار ترکیدم😒)
loosnonor عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 89482 رنگ نگرفته ده ساله کامپوزیت دارم یه کوچولو رنگ گرفت دوسه سال پیش پولیش کردم
سیبزمینی_سرخ_کرده مدیر استارتر عضویت: 1400/06/27 تعداد پست: 1931 چند روز پیشا دوستم ک کامپوزیت کرده رو بیرون دیدم حالم بهم خورد ینی. تموم دندونا رگه رگه هتی زرد اصن ... بسملا،جدی میگی،تا حالا به این صحنه برنخوردم میگن تو بهشت 🏞یه ظرف بزرگ سیب زمینی سرخ کرده میزارن جلوت 🍟هربار که برمیداری یه فرشته دستتو ناز میکنه🧚♀️ میگه زیاد درست کردم 😍واسه ی خورشت هم نیست☺ با خیال راحت بخور😋😇 (جدید نیستم دوبار ترکیدم😒)
سیبزمینی_سرخ_کرده مدیر استارتر عضویت: 1400/06/27 تعداد پست: 1931 یعنی هرچی میخورین باید روش مسواک بزنید یا فقط برای چای اینطوریه همه چی🥴 میگن تو بهشت 🏞یه ظرف بزرگ سیب زمینی سرخ کرده میزارن جلوت 🍟هربار که برمیداری یه فرشته دستتو ناز میکنه🧚♀️ میگه زیاد درست کردم 😍واسه ی خورشت هم نیست☺ با خیال راحت بخور😋😇 (جدید نیستم دوبار ترکیدم😒)
دخترلر عضویت: 1396/07/03 تعداد پست: 3449 بلیچینگ چطور دندون رو ضعیف میکنه؟ قدرت واقعی مرد به اندازه لبخند زنی هست که کنارشه