2777
2789
عنوان

کامپوزیتیا بیاین👉

| مشاهده متن کامل بحث + 941 بازدید | 104 پست
عکی دندوناتو میفرستی؟کامپوزیت کردی؟چند شد؟

اره ۱۵ شد

میگن تو بهشت 🏞یه ظرف بزرگ سیب زمینی سرخ کرده میزارن جلوت 🍟هربار که برمیداری یه فرشته دستتو ناز میکنه🧚‍♀️ میگه زیاد درست کردم 😍واسه ی خورشت هم نیست☺ با خیال راحت بخور😋😇 (جدید نیستم دوبار ترکیدم😒)
ده ساله کامپوزیت دارم یه کوچولو رنگ گرفت دوسه سال پیش پولیش کردم

مارک کامپوزیتت چیع

میگن تو بهشت 🏞یه ظرف بزرگ سیب زمینی سرخ کرده میزارن جلوت 🍟هربار که برمیداری یه فرشته دستتو ناز میکنه🧚‍♀️ میگه زیاد درست کردم 😍واسه ی خورشت هم نیست☺ با خیال راحت بخور😋😇 (جدید نیستم دوبار ترکیدم😒)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بلیچینگ چطور دندون رو ضعیف میکنه؟

اره میگن

سلام ابجیا😍😍😍 دیجچی کالا جشنواره گذاشته به قیمت پارسال نفری ۴ تا روغن میده تعداد محدوده عج ...

@نی_نی_یار_پنج تا کی باید ت هر تاپیکی میریم تبلیغ دی...کالا ببینیم لطفا رسیدگی کنید

می دونم حرفم حقه اما شمالایک نکن مرسی😘
لمینیتی هستم اجازه هست؟

عزیزم شما ارشد کدوم دانشگاه خوندی؟ اگ سراسری چقدر خوندی تا قبول شی؟ من لیسانس روانشناسی دارم ولی شغل ندارم. نمیدونم ادامه بدم یا نه

turk girl.❤ملوسک ناناز بودم ۴بار تعلیق شدم.⛔فیتنس کار بودم که بخاطر نی نی کوچولوم فعلا کار نمیکنم ولی شما همچنان هولاهوپ و ورزشو ادامه بدین اکی؟⚽️🤸‍♂️! فمینیست به معنای برتر بودن زن نیست به معنای برابر بودن حق زن و مرد است🎎.من معتقدم زن باید قوی باشه و از حق خودش دفاع کنه پس تو تاپیکای جنجالی در این مورد حرفی زدم ناراحت نشین. 🥇  خدایا چرک کف دست لطفاااااااااااا🙏💲💲💲💲💲💵💵💵💵💵                       

همه یک شکل میشه

یکجوریه

من کاهی وسوسه میشم

باز میگم همه دندونام میتراشن

و روش قاب میگیرن دیگه ؟

درست میگم کامپوزیت ها

هر واحد چنده

یکی هم بینی میگم خوبه الکی درگیر عمل نکنم خودمو

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

لمینیتی هستم اجازه هست؟

نه شما کلاستون به ما نمیخوره😂😂شوخی کردم ،چقد هزینه کردی

چنتا دندون همش شد ۱۵ ؟ 

نه فقط فک بالا

همه یک شکل میشه یکجوریه من کاهی وسوسه میشم باز میگم همه دندونام میتراشن و روش قاب میگیرن دیگه ؟ ...

ینی فقط بگم عالیههههه..حیف رنگ پذیریش بالاس

ینی فقط بگم عالیههههه..حیف رنگ پذیریش بالاس

هر واحد چنده

خیلی درد داره

میتراسن دیگه دندوناتو درسته؟

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

عزیزم همه دندوتاتو تراشیدن روش قاب گرفتن؟؟؟ اصلن فرق کامپوزیت و لمینت چیه میشه بهم بگی

نه رو دندونای خودم کار کرد،فرقشون اینکه کامپو عمر کمتری داره و رنگ پذیریش بالاتره،ولی لمینیت دندون تراش میخوره وطبیعی تر و مقاوم تره