دکتر فربد قهرمانی رو پیشنهاد میکنم واقعا هم ایمپلنتشون عالیه هم عصب کشی و جراحی دندون عقل اصلا درد رو حس نکردم حتی ایمپلنت ! نه حین کار نه بعدش ۵ سال پیش رفتم پیششون خیلی با شخصیت و با حوصله با دقت ند مامانم و بابامم رفتن راضین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من مادر شوهرم رفت پیش دکتر حسین برجیان راضی بود. سایت پزشک 24 نمونه کارهای دکتر رو گذاشته. به نظرم برای اینکه خیالت راحت بشه سایتشون رو چک کن و اونجا هم سوالت رو بپرس تا نظر بقیه رو هم بدونی. https://pezeshk24.com/doctors/hosein-borjian-isfahan/
من برای کاشت ایمپلنت دندان و تخصص لیزر دندانپزشکی دکتر برجیان را توصیه میکنم . کارشون در سطح خیلی بالایی انجام میشه و متریال مورد استفاده اشون درجه یک معتبر هست
برای کاشت ایمپلنت دندان و جراحی های مرتبط بهش و جراحی های لیزر دندانپزشکی من دکتر برجیان توصیه میکنم . کلینیک درمانی مجهز دارند و تجربه کاریشون هم خیلی بالاست
تجربه کاشت ایمپلنت دندان با آقای دکتر حسین برجیان داشتم . با آرامش کار انجام می دهند و تمام اصول بهداشتی را رعایت می کنند من ایشون را برای درمان های ایمپلنت دندان و جراحی های لثه و لیزر دندانپزشکی توصیه و پیشنهاد می کنم
عزیز دکتر خسرو روح افزا خیابان هشت بهشت شرقی را بهت معرفی میکنم،در کلینیک ارکیده کار میکنند .هم با دقت و با حوصله س هم خیلی با تجربه هم برام ایمپلنت و هم کامپوزیت و هم تمام عصب کشی و ترمیم هامو پیش ایشون رفتم .یه بار برو جای دیگه نمیری