2777
2789
عنوان

بهترین دندانپزشک اصفهان

7542 بازدید | 22 پست

سلام خیلی وقته دنبال یک جراح دندانپزشک در اصفهان میگردم که کارشون خیلی خوب باشه کسی سراغ داره؟

تعداد رای : 2
نظرسنجی
1
1
50%
2
1
50%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر شاه پیری رو تعریفش رو شنیدم 

منم ازیناااا 🥺🦄                                                          https://harfeto.timefriend.net/16627071330712                                                                       بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜      سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره

دکتر حسین برجیان یک مرتبه برایم جراحی لثه انجام دادند، من که همیشه میترسیدم دندانپزشکی بروم دیگه هر سال برای چک آپ و مورد دندانپزشکی پیش دکتر میروم اینقدر مهربون و دلسوز کارشان را انجام میدن

بستگی داره برای چه کاری نیاز داشته باشید / برای زیبایی و ایمپلنت فقط دکتر حسین برجیان - البته دکتر برجیان در زمینه های دیگه هم کار میکنند عصب کشی و جراحی لثه و .... ولی من چون این دومورد را تجربه کردم پیشنهاد میدم - یکی از بهترین دندانپزشک های اصفهان که دیدم 

سلام با کاربر ستایش_sh موافق هستم. دکتر حسین برجیان برای مادرم جراحی پیش پروتزی انجام دادند . حدود 2تا 3 هفته بهبودی اولیه را بدست اوردندو جراحیشون هم بدون بخیه و خونریزی آقای دکتر انجام دادند و ماهم دعاگویشان هستیم.

دکترآرمان روغنی هم خوبه ...مهربون و دقیق هست

سلام ایشون کدوم کلینیک هستن میگن نوبت دهیشون خیلی سخته و همیشه شلوغه خورزوق هستن؟ 

میشه یه صلوات برای سلامتی امام زمان بفرستی 💗

من بهت دکتر کاوه امیدی و پیشنهاد میدم برو‌پیج اینستاگرام و تو‌گوگل هم سرچش کن .شماره منشی هم هست قشنگ و بالخلاق پاسخگو هستش مطبشم من رفتم تنیزبود.دکترم خیلی قشنگ معاینه کرد و اصلا معطل نشدم .موادشونم دیدم خوب بود همه آمریکایی انگلیسی و آلمانی. و اینکه من یک جراحی داشتم گفته بودن ۵ تومان ولی این دکتر برا من ۲۵۰۰ انجام دادند ایمپلنتم گذاشتم. واقعا سریع گذاشت دکتر و خداراشکر پروتزشم گرفتم خیلی همرنگ روکش هام.خود دکتر خیلی حساسه و با دقت کار می‌کنه..من ۴ ماه فقط تحقیق کردم و هی دکتر عوض کردم و تحقیق کردم امیدوارم این تحقیق ۴ ماهه من به درد شما بخوره و دعام کنین 

خانم دکتر ندا مکانیک یک مورد کاشت دندان برایم انجام دادند و از کارشون راضی هستم . برخوردشون خیلی خوبه با بیمار  و پرنسل خیلی خوب پاسخگو هستند . من ایشون برای درمان های دندانپزشکی توصیه می کنم 

آقای دکتر سید سعید آل محمد .من ایشون توصیه میکنم چون  بسیار دقیق و با حوصله هستن بهترین نوع درمان برای مریض انجام میدن. اسمشون داخل اینستاگرام بزنید میتونید آدرس و شماره تلفن پیدا کنید.

دندان هامو پیش خانم دکتر مکانیک ترمیم و سلامت شد یک مورد هم کاشت ایمپلنت دندان داشتم پیششون . من از طرز کارشون راضی بودم و میتونم ایشونو توصیه کنم برای کار های دندانپزشکی زیبایی جراحی و کار ایمپلنت