سلام بچها من بخاطر شرایط جسمی فعلیم استراحت مطلقم نمیتونم زیاد کار کنم ناهارامو از رستوران میگیرم شامم یه چیز ساده درست میکنه.ناهارا که خونه تنهام یه پیکی هست برام غذا میاره خیلی هیزه حس میکنم مثلا کارتمو میخاد بگیره دستشو میماله بهم یا میخاد سرصحبتو باز کنه ک جوابشو نمیدم حس بدی دارم محلمون 3تا رستوران داره ک یکیش خیلییی گرونه یکیشم پیک نداره اینم از این بنظرتون چ کنم؟نمیخام به شوهرم بگم هم بدبین میشه هم دعوا راه میندازه که بنظرم زیادیه
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
به رستورانی زنگ بزن بگو این پیکه که هر روز میاد رو نفرستید لطفا کس دیگه ای رو بفرستید
اگر گفت چرا بگو نمیتونم توضیح بدم لطفا نفرستیدش اینجا
همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دفه ی بعد که اومد.سعی کن مول نقد داشته باشی سریع بهش پولو بده اونم بااخم سریع غذاتو بگیر.بعدم به نظر من زنگ بزن به مدیر رستوران بگو کسی که غذا نیاره هیزه اگه شوهرم بفهمه نیاد رستورانتون دعوا راه میندازه
به گمانم، ارزشمندترین دارایی زندگی آدمیزاد، همین انسانهای اطرافش هستند❤️❤️❤️❤️پس قدرشونو بدونیم💖💖واسه دوستی ، بهم درخواست بدین، من جرات ندارم به خانمها درخواست بدم، زمونه بدی شده، تعبیر بد میکنن😔😔😔