2777
2789

سلام بچه ها من چندسال که ازدواج کردم و همسرم مرد خوبیه مهربون و خوش اخلاق نه بد دهنه نه اهل کتک زدن و توهین تاحالا هم به خانوادم توهین نکرده بهم گیر نمیده و منو کاملا مستقل گذاشته خلاصه میخوام بگم مرد خوبیه فقط یک رفتار واقعا بد داره که چند وقته کارد و به استخونم رسونده اگه یه زمانی بحثمون بشه که از قضا مقصر هم من باشم باهام قهر میکنه کلا سکوت میکنه فقط در مواقع ضروری جوابمو میده کاملا رنگ صداش بی احساس میشه و اصلا بهم اجازه نمیده که معذرت خواهی کنم یا هیچ راهی برای پا پیش گذاشتن برام نمیزاره اینم بگم اگه توی جمع باشیم و با من قهر باشه اصلا جوری رفتار نمیکنه که بقیه بفهمن فقط توی تنهایی اینطوری الان سه روزه که سر یک مسئله الکی با من قهر کرده امروز دیگه واقعا اشکم سرکار(محل کارمون یکیه) درومد از دستش انقدر که سرد و یخ میشه انگار میشه یک مرد غریبه و من همسرش نیستم واقعا دلم از دستش گرفت باهاشم زیاد صحبت کردم که چرا اینطوری میکنی مگه بچه ای ولی حاضر نیست رفتارشو عوض کنه میگه من همینم کاری نکن ازت ناراحت بشم ولی مگه میشه انسان جایز و الخطاس و بین زن و شوهر گاهی مشکل پیش میاد اینم بگم وقتی باهام خوبه وقعا خوبه همش بهم محبت میکنه و قربون صدقم میره ولی چه فایده که وقتی قهر میکنه خدا میدونه باید چقدر خودمو به اب و اتیش بزنم تا اشتی کنه الان توی این دوسه ماه اخر باهام چند بار قهر کرده بهم بگین چیکار کنم واقعا خسته شدم کم اوردم فقط لطفا نسخه طلاق نپیچید چون همو دوست داریم فقط اگه تجربه ای دارین بگین با یک مرد قهر قهرو چیکار کنم ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر منم دقیقا عین شوهرته. یعنی اصن عصبی نمیشه. فقط سکوت. منم در این مواقع میرم تو اغوشش. هی خودمو لوس میکنم. اونوق کوتاه میا ☹️ از اونا نیس ک بشه باهاش قهر کرد قهر ج نمیده

معذرت خواهی کن اگه جواب نداد مثل خودش رفتار کن

با افتخار یک ارمی هستم💜 اگه از چیزی خوشت نمیاد مجبور نیستی نظر بدی🔪 اگه طرز برخوردت با ادما بر اساس قیافه ، پول ، ملیت و نژاده روی من ریپلای نکن مرسی🗿 توی تایپای درسیتون تگم کنید💜
شوهر منم دقیقا عین شوهرته. یعنی اصن عصبی نمیشه. فقط سکوت. منم در این مواقع میرم تو اغوشش. هی خودمو ل ...

تو میری توی اغوشش اون نمیزاره من حتی برم بغلش کنم یا اگه بزور برم بغلش کنم یه جوری رفتار میکنه انگار سنگ بغل کردم 

تو میری توی اغوشش اون نمیزاره من حتی برم بغلش کنم یا اگه بزور برم بغلش کنم یه جوری رفتار میکنه انگار ...

بزور برو بغلش کن. اشکم میریزی؟ من اشک میزیزم. ازاونجا ک طاقت اشکامو ندارع کوتاه میا

فک کنم چون خیلی دوست داره وقتی کار اشتباهی میکنی تحمل نداره و ازت توقع نداره حالا تو خودتو یکم کنترل کن ولی در کل تو هم باهاش عین خودش رفتار کن ببین میتونه تحمل کنه؟ 

زیادم بهش نچسب پرو میشه که چی مرد اینقدر ناز نازی