2777
2789
بیشتر ب کار فروش علاقه دارم تا هنر 

خوب پس تا اینجا کارت مشخصه .حالا باید ببینی فروش لباس .اکسسوری حتی ظرف و ظروف  .جوراب کدوم دوست داری !و خیلی مهم که سلیقه خوبی در انتخاب داشته باشی فرضا کسی دوبرابر شما سرمایه داره و میره تو کار لباس بچه گانه و بعد از جنس و دوخت نامناسب استفاده میکنه و باعث میشه مشتری بره .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب پس تا اینجا کارت مشخصه .حالا باید ببینی فروش لباس .اکسسوری حتی ظرف و ظروف  .جوراب کدوم دوست ...

اکسسوری و لباس دوس دارم اما نمیدونم از کجا شروع کنم 

یکی باید بهن بگه چیکار کن

اکسسوری و لباس دوس دارم اما نمیدونم از کجا شروع کنم  یکی باید بهن بگه چیکار کن

ببین ما فرض میگیرم که شما میخای لباس بچه گانه کار کنی .اول اینکه باید بازار مرکزی فروش لباس که اکثرا تهران هستن رو دونه دونه بگردی انتخاب کنی و جنس با کیفیت تهیه کنی حتی اگر محدود اما با سایز بندی و رنگبندی درست . مرحله دوم شما اگر میخای اینترنتی کار کنی اول پیج مناسب باید بزنی . اول خوب بتونی عکس بگیری از لباس ها و بعد در قالب پست با توضیح کامل . و بعد اسم قشنگ برای انلاین شاپت انتخاب کنی . فاز مهم اینه شخصی پیدا کنی از بلاگرهای شهرتون (ترجیح از  شهر خودت شروع کن تا پیشرفت که کردی با پست قرارداد ببندی و بتونی راحت کارهات ارسال کنی ) که بتونه تبلیغ کنه انلاین شاپت.تبلیغات خیلی مهم حتی خودتم میتونی در قالب استوری واتس .تلگرام و بقیه  تبلیغ کنی .اما گیراترینش استفاده از بلاگر منصف که مخاطبینش قبولش داشته باشن و بازدهی بده به پیجت .

ببین ما فرض میگیرم که شما میخای لباس بچه گانه کار کنی .اول اینکه باید بازار مرکزی فروش لباس که اکثرا ...

ممنونم از توضیحاتت دوس عزیز.. من حتما باید برم تهران؟ نمیشه سفارش داد ؟ 

ممنونم از توضیحاتت دوس عزیز.. من حتما باید برم تهران؟ نمیشه سفارش داد ؟ 

ببین بری خوب خیلی بهتر . گه گداری میبینی جنس مشکل دار میفرستن و این پروسه برگردوندن واینا زمان بره .اما اگر خودت بری شخصا جنس و کیفیت ببینی خیلی مهم . بخ خصوص که شما تازه کاری شاید خیلی از تولیدی ها سواستفاده کنن اما اگر جای معتبری میشناسی که همون انلاین سفارش بده .