2777
2789

انلاین شاپ لباس و اکسسوری و لوازم  ارایش  وکیف و کفش و.... همه اینارو مغازشم نقلی کوچیک میتونی داشته باشی ولی اینترنتی بهتره 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ابجیا😍😍😍 دیجچی کالا جشنواره گذاشته به قیمت پارسال نفری ۴ تا روغن میده تعداد محدوده عج ...

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Turk gril 😍😁                             لبخند ساختگی می‌تواند یک میلیون اشک را پنهان کند.

آنلاین ؟ کسی رو ندارم راهنماییم کنه چطوری شروع کنم . تو نزدیکا کسی نیست

یه پیج قزل بانو هست توی اینستا تولیدیه لباس مجلسیه قیمتاشم خوبه ۴۰۰تومن بده یه لباس بخر۸۰۰ بفروش نمیگم گرون فروشی کن ها نه!ولی مثال میزنم برای قیمت لباسا! یه مغازه کوچیک باز کن کم کم گسترش بده!اِنءشاالله موفق میشید!

بلد نیستم چطوری شروع کنم 

باید از تهران یا بندر یا بانه... یا هرجای دیگ سفارش محصول بدی یا حضوری بخری 

بعد پیج بزنی و اسم واسش بزاری و عکس و کپشن و قیمت و استوری متفاوت و.  . 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

عزیزم .به خیلی چیزها بستگی داره . اینکه شما چه کاری علاقه داری .کسی میره کلاس اریشگری (کراتین و ناخن .....و بقیه )بعد که ماهر شد میره سالن معتبر خوب کار میکنه . یا شخصی در زمینه خرید و فروش به فرض لباس هم استعداد دارهم علاقه . باید ببینی تو چه کاری بیشتر پیشرفت میکنی بستگی زیادیم ب علاقه . شهر مورد سکونتت وپلان های دیگه . حتی میشه رفته کلاس خیاطی پیشرفته وجز مزون دوز ها بشی 

یه پیج قزل بانو هست توی اینستا تولیدیه لباس مجلسیه قیمتاشم خوبه ۴۰۰تومن بده یه لباس بخر۸۰۰ بفروش نمی ...

مغازه ندارم باید آنلاین کار کنم دوست عزیزم .. آنلاین بلد نیستم چطوری شروع کنم هیچی نمیدونم ازش