2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو 

منی رو که مخ نامزدمو توی 10 دقیقه(اونم با وجود پنج شش تا رقیب عشقی) زدم به چالش نکش نسناس    برگزار کننده ی دوره های انلاین و حضوری دلبری و عشوه ... ولی به دور از شوخی سوال داشتی بپرس  
بگو

دیروز با عشقم رفتیم جنگل بعد اومدیم کلیپ عاشقونه بگیریم بزاریم حالت آهسته ....

بعدازاینکه گرفتیم حس کردم یه خانوم داره فیلم میگیره

اون مثلا روبه روی ما میشد لای درختا 

ما توآلاچیق 

بعد عشقم خودش فهمید گف انگارداشت ازما میگرفت

گفتم اون لای درختا خودش بزور دیده میشه چجوری میخاد ازما فیلم بگیره؟بعدشم انقد ضایع گوشی و گرفته دستش اگه بخاد فیلم بگیره خب گوشی و ضایع نمیگیره دستش ک

اونو آروم کردم خودم تاصب حالم بد شده میگم نکنه ازما فیلم گرفت؟

اخه من نگاش کردم گوشیشو چرا گذاشت کنار؟

دارم روانی میشم

دیروز با عشقم رفتیم جنگل بعد اومدیم کلیپ عاشقونه بگیریم بزاریم حالت آهسته .... بعدازاینکه گرفتیم حس ...

فیلمم گرفته باشه برای خودش تنها گرفته

جایی قرار نیست پخش بشه

تازه پخشم بشه چهره هاتون خیلی بعیده مشخص باشه

منی رو که مخ نامزدمو توی 10 دقیقه(اونم با وجود پنج شش تا رقیب عشقی) زدم به چالش نکش نسناس    برگزار کننده ی دوره های انلاین و حضوری دلبری و عشوه ... ولی به دور از شوخی سوال داشتی بپرس  
فیلمم گرفته باشه برای خودش تنها گرفته جایی قرار نیست پخش بشه تازه پخشم بشه چهره هاتون خیلی بعیده م ...

خدایی جایی پخش نمیکنه؟

بعدش من نشستم همونجا عشقم رف بالا جای اون خانومه گف زوم کردم روت چهرت مشخص نیس فقط مانتوت اینا مشخصه

دیروز با عشقم رفتیم جنگل بعد اومدیم کلیپ عاشقونه بگیریم بزاریم حالت آهسته .... بعدازاینکه گرفتیم حس ...

اون فیلم هم کرفته باشه فکر نمیکنم پخشش کنه مگر اینکه بیشعور باشه

شاید بعد یه مدت پاکش کنه

اینکه اون خانم شما رو هم نمیشناسه پس ترسی از پخش شدنش نداشته باشین

اون فیلم هم کرفته باشه فکر نمیکنم پخشش کنه مگر اینکه بیشعور باشه شاید بعد یه مدت پاکش کنه اینکه او ...

مرسی آرومم کردی

دوستم میگه شاید بسیجی اینا بودن

میگم اونجوری بودن ک میومدن مارو میگرفتن🤦‍♀️😑