2777
2789
عنوان

الان باردارم یا چی !!!!

413 بازدید | 16 پست

پنچ روز از موعدم گذشته دیروز یه بی بی چک زدم منفی بود بعد دو ساعت خواستم بندازم سطل دیدم که مثبت شده ولی یکم کنارش رنگ پس داده گفتم خرابه بعد دوساعت قبول نیست رفتم یه بی بی چک دیگه گرفتم اونم منفی بود بعد دو ساعت نگاه کردم دیدم نه باز منفی 

....

الان چیکار کنم چرا پریود نمیشم 😣

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله دفعه بعد

نه بابا من به هیچ وجه بچه نمبخوام دوتا بچه کوچیک دارم 

استرسم از همین بارداری میترسم باردار باشم یه وقت 

من دقیقا ۷ روز از پریودیم گذشته دلم و کمرم درد میکنه وای پریود نمیشم منم میترسم

منم دو روز پیش دلم خیلی درد گرفت گفتم الانه که پریود بشم فقط دوسه تا لک دیدم تموم 😶

عزیزم منم این ماه دقیقا حالتای شمارو داشتم آخرش پریود میشی گلم منم ۹ روز نشدم دیگه گفتم باردارم ولی ...

وای خدا از زبونت بشنوه ایشالله 

نه بابا من به هیچ وجه بچه نمبخوام دوتا بچه کوچیک دارم  استرسم از همین بارداری میترسم باردار با ...

برو درست حسابی پیشگیری کن .فردا نیای تاپیک بزنی که حامله ام و توان ندارم.

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!
نه بابا من به هیچ وجه بچه نمبخوام دوتا بچه کوچیک دارم  استرسم از همین بارداری میترسم باردار با ...

شاید چون استرس گرفتی، به تاخیر افتاده... 

کاااش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد. 🌸🌸     دیگه منتظر نی نی نیستم... خداحافظ نی نی. بهار 400
برو درست حسابی پیشگیری کن .فردا نیای تاپیک بزنی که حامله ام و توان ندارم.

پیشگیری منظورت چیه 

من مادرم آیودی داشت با ۴۱ سال سن باز باردار شد 

دیگه پیشگیری از این محافظانه تر نداریم 

وای خدا از زبونت بشنوه ایشالله 

استرس نداشته باش من ۱ سال و ۲ ماهه عروسی کردم گفتم شاید باردارم هی بی بی زدم و منفی در میومد ولی همچنان شک داشتم تا اینکه شدم بلاخره و خیالم راحت شد.همس هم زرشک و زعفرون خوردم با گرمیجات. همین استرس که داشتم ۱۰ روز عقبم انداخت 

استرس نداشته باش گرمی خیلی بخور مثل دارچین زنجبیل و چای ماسالا 

پیشگیری منظورت چیه  من مادرم آیودی داشت با ۴۱ سال سن باز باردار شد  دیگه پیشگیری از این ...

منم ایودی داشتم .۴۰ سالم شد پرید نشدم دکتر گفت یایسگس زودرس داری.چن ماه صبر کردم اخرش ایودی رو در اوردم.ریس الان کنارمه🤣

ولی در عوض خودم رو سرزنش نمیکنم.

مهم نیس چجوری پیشگیری کنی فقط جلو اما اگر دل خودت رو بگیر 

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!
پیشگیری منظورت چیه  من مادرم آیودی داشت با ۴۱ سال سن باز باردار شد  دیگه پیشگیری از این ...

عزیزم قرص ایودی اینااحتمال خطادارن کی گفته بهترینن من خودم بااینه دکترگف امکان یه درصدهست باقرص حامله شی اصلاگوش به حرفش ندادم طبیعی هم جلوگیری میکنم صدرصدمیخوای باشه خودت یاشوهرت ببندید

انچه مرانکشدقوی ترم میکند😍😍😍