پنچ روز از موعدم گذشته دیروز یه بی بی چک زدم منفی بود بعد دو ساعت خواستم بندازم سطل دیدم که مثبت شده ولی یکم کنارش رنگ پس داده گفتم خرابه بعد دوساعت قبول نیست رفتم یه بی بی چک دیگه گرفتم اونم منفی بود بعد دو ساعت نگاه کردم دیدم نه باز منفی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
استرس نداشته باش من ۱ سال و ۲ ماهه عروسی کردم گفتم شاید باردارم هی بی بی زدم و منفی در میومد ولی همچنان شک داشتم تا اینکه شدم بلاخره و خیالم راحت شد.همس هم زرشک و زعفرون خوردم با گرمیجات. همین استرس که داشتم ۱۰ روز عقبم انداخت
استرس نداشته باش گرمی خیلی بخور مثل دارچین زنجبیل و چای ماسالا
پیشگیری منظورت چیه من مادرم آیودی داشت با ۴۱ سال سن باز باردار شد دیگه پیشگیری از این ...
عزیزم قرص ایودی اینااحتمال خطادارن کی گفته بهترینن من خودم بااینه دکترگف امکان یه درصدهست باقرص حامله شی اصلاگوش به حرفش ندادم طبیعی هم جلوگیری میکنم صدرصدمیخوای باشه خودت یاشوهرت ببندید