2777
2789
عنوان

لطفا فقط خانم ها بیان ❌❌❌

428 بازدید | 44 پست

خانم های عزیز سلام 

من یه چند وقت بود که سر درد سرگیجه داشتم تا که به دکتر مراجعه کردم گفت از کم خونیه قرص استفاده کردم خیلی بهتر شدم 

الان از روز دوم پریود دوباره سردرد هام برگشته و چیزی که خیلی نگرانم کرده اینه که با بروفن و نوافن هم خوب نشده خیلی میترسم آخه تو اینترنت خوندم که سر دردی که با مسکن خوب نشه یعنی توده داخل سره الان از استرس حالت تحوع گرفتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شایدم کم خونیت برگشته دوباره

ببین درد سر رو نباید بذاری شدید بشه. همون اول که حس کردی میخواد درد بگیره قرص بخور

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

آب بدنت کم نیست؟

شاید میگرن داری

خواهرشوهرم میگرن داره ماهی ۴ روز سردرد شدید میشه قرص هم فایده نداره آمپول میزنه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

ن بابا کمخونی تو سه روز اول پریودی هم بخاطره اینکه خون زیاد میره سرت درد میگیره خوب نمیشع نوشیدنی شی ...

من‌این‌سری دو روز اول انقد خون رفتم قشنگ‌سرگیجه داشتم

انچه در فهم تو آید؛ آن بود مفهوم تو 
من‌این‌سری دو روز اول انقد خون رفتم قشنگ‌سرگیجه داشتم

منم یک ماه سرگیجه دارم البته آمپول نوروبیون زدم یه روز خوب بودم دوباره سرگیجه گرفتم بیشتر اینکه سردردم با قرص خوب نشده نگرانم