2777
2789
عنوان

دلم به حال دوستام میسوزه

104 بازدید | 8 پست

همه شون یجور بدبختن 

هیچکس به چیزی که میخواد نرسید

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم نرسیدم . اما اینقدر مشکلات آدم در زندگی زیاد میشه که حتی حوصله فکر کردن ب مشکلات خوددتم نداری چه ...

اره ولی خب آدم چیزایی میشنوه که خشکش میزنه چجوری مردم با زندگی خودشون بازی میکنن 

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

دلت ب حال کسی نسوزه هر جا دلت بسوزه ...میسوزه😂🤦‍♀️

اره با اینکه خیلی اذیتم کردن ولی بازم دلم سوخت

گاهی از عجله گاهی بی فکری گاهی خدا گمراهت میکنه گاهی دوستای بد دنیای عجیبیه...

بد که نیستن ولی خب انسان جایز الخطاست اذیت کردن ولی بالاخره آدم دوست نداره زندگی هاشون بد باشه 

بد که نیستن ولی خب انسان جایز الخطاست اذیت کردن ولی بالاخره آدم دوست نداره زندگی هاشون بد باشه

قلب مهربونی دارید با اینکه بدی کردن نمیخواید زندگیشون بد باشه ... امیدوارم زندگی همه خوب شه ...