2777
2789

منم در طول ترم درس میخونم البته رشتم اصلا جوری نیست که بذارم شب امتحانی 

یعنی اصلااا نمیشه 

صدرصد صفر میگیری 

و شب  امتحان معمولا زیاد نمی‌خونم ولی همچنان استرس دارم که وای باید بخونی وای یادت می‌ره 

وایییی 

وای وای 

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه

رشته های مهندسی کلا چطوری درس می‌خونین 

سبک درس خوندنون چطوره ؟

ما برای درس تخصیصی  تو کلاس استاد یه بیس درس میده بقیش دیگه با خودمه 

فقط به جعبه ابزار بهمون میده 

دیگ هبقیش رو خودتون باید بریم تمرین کنیم وبخوینم 

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تاپیک زدم کسی جوابمو نداد.می‌خوام بدونم مهندسیای دانشگاه فردوسی روزی چقدر درس می‌خونن.

من دانشگاه آزادم 

سه روز در هفته میرم دانشگاه بقیه روزا رو کلا دارم درس میخونم 

البته وسطا به وقتا در میرم استراحت میکنم 

ولی خیلی خیلی باید بخونی 

خیلی زیاد 

مهندس شدن بسیاررر کار سختی هست 

اصلا الکی نیست اصلاا 

منم تاپیک زدم کسی جوابمو نداد.می‌خوام بدونم مهندسیای دانشگاه فردوسی روزی چقدر درس می‌خونن.

درسا مفهومی و پیجیده سخت هستن 

بیاد سر کلاس حتما مطلب رو بگیری 

اینطوری خیلی برات راحت تر میشی 

مثلاً من هر جور شده سر کلاس هر چی سوال دارم از استادع میپرسم 

خیلی ها رو دیدم روشون نمیشه ولی نباید اینطوری باشی 

درس رو یاد میگیرم تو خونه که میام انکار فقط یه مروری رو درس میکنم 

من دانشگاه آزادم سه روز در هفته میرم دانشگاه بقیه روزا رو کلا دارم درس میخونم البته وسطا به وقتا در ...

من مهندسی دانشگاه دولتی می‌خوندم. اما دانشگاه تاپ نبود. اینجوری نبود که همه درطول ترم حسااابی بخونن. خیلیا از فورجه‌ها شروع می‌کردن یا در طول ترم هم معمولی می‌خوندن. اما برام سواله دانشجوی دانشگاه تاپ در طول ترم چقدر می‌خونه؟ 

چه رشته ای هستی 

من مهندسی شیمی ام 

من مهندسی دانشگاه دولتی می‌خوندم. اما دانشگاه تاپ نبود. اینجوری نبود که همه درطول ترم حسااابی بخونن. ...

ببین من خودم دانشجو درس خونی هستم 

یعنی بین ورودی های  خودمو سعی می کنم بهترین باشم 

برای دانشگاه آزاد دولتی  ندارع 

بخوای تو رشته های مهندسی عالی باشی 

باید خیلی بخونی 

خیلی 

اولاش سخته فک میکنی باید همه رو بخونی ولی بعدا میفهمی فقط جزوه استاد مهمه و یسری سوالات سطح جزوه است ...

استاد با اسناد فرق داره 

یکی میگه کتاب بخون فقط هم از کتاب میده 

یکی نه 

چه رشته ای بودی