2777
2789
عنوان

خانمهای مشهدی و قمی یه سوال دارم

12902 بازدید | 36 پست

سلام دوستان وقت به خیر. خانمهای مشهدی و قمی شما فردی بنام استاد سیدمرتضی بابایی که طب اسلامی کارمیکنه میشناسید؟ اگر میشناسید کارش خوبه یا مثلا دروغ و ایناس؟ توروخدا من بچه مریض دارم اگه کارش خوبه که بیارم پیشش دارو بده. میگن ساکن قمه ولی مشهد ویزیت میکنه. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بردم.....درمان نداره چکارکنم ؟ هردکتری که بگین بردم من یه مادرم هرجایی بدونم امیدهست میرم 

عزیزم ببر پیشش

من دو شب پیش برای بیش فعالی پسرم بردم چه قدر خانواده ها اومده بودن برلی بچشون هر کی یک مشکلی‌ داشت،  داروهای واقعا معجزه میکنه 

چرا پیش دکتر حسابی نمیبری؟ اینا چین آخه!

طب جدید برای خیلی بیماریها درمان نداره، فقط با داروهای شیمیایی صورت مسئله رو پاک میکنن، و تو میمونی با جیب خالی و عوارض داروها، در ضمن کسی که می‌ره طب سنتی مطمئن باش همه دکترهارو رفته و امتحان کرده و بعد از هزار در، آخر سر می‌ره طب سنتی، معلومه تا حالا کاسه چه کنم دستت نگرفتی.

شما از این دکتر آدرسی دارین؟ من خیلی وقته دنبالشم😞

عزیزم برو پیج اینستاگرامش، دایرکت بهش پیام بده احتمالا ازتون مدرک پزشکی بخوان بعدش، اگه تایید شدید بهتون شماره تماس میدن، ولی یادتون باشه شمارشو به کسی ندیدن،