2777
2789

سلام دوستان

کسی رو دیدین این مشکلو داشته باشه؟ بخدا بریدم دیگه

همیشه آبریزش بینی شدید داره ۷.۸ ماهه اینجوری شده

سرفه و خلط داره. صبح انقد فین میکنه که میگم بسه چشات الان در میاد. گریه میکنم بخدا از وضعش

صدتا دکتر مختلف بردم

گوش و حلق و بینی گفت احتمالا لوزه سوم داره

گفتم بله داره خودم دیدم که داره و شب ها خورخور میکنه. گفت نه عکس بگیر مطمئن بشم. عکس گرفتیم گفت این صددرصد کیپه باید عمل شه لوزه سوم داره

یه ماه پیش توی ۷ سالگی عمل شد

خوشحال بودم که حداقل شبا راحت می خوابه بچم خوب میشه

ولی نشد اوائل گفتم عوارض عمله شاید طول میکشه

ولی الان یه ماه گذشته خوب نشده

امشب خودشم گریه کرد از بس فین کرد ننونست نفس بکشه

میگه قلبم دیگه تند میزنه

الانم خوابه صدای دم و بازم بلند داره

مثل وقتی که ورزش میکنی ... این همیگشیه

همیشه آنتی بیوتیک میدم تموم بشه دوباره از اول

نمیدونم آسمه. حساسیته چیه انقدر نت سرچ میکنم چشام دیگه میسوزه هرروز کارمون همینه

دکترا نمیفهمن هیچی فقط داروهای الکی زودگذر

خسته شدم بخدا قسم

بچم خواب راحت نداره

تو رو خدا دعا کنید شاید خدا دعای یه نفس پاکی رو در حق بچه من قبول کرد 😭😭😭😭😭😭😢

داروی عطاری بده بهش شادی خوب شد.برو سراغ طب سنتی.

تبدیل میشم به آدمی که آرزوشو داشتم.تصورش میکنم وتلاش میکنم براش ..من لایق بهترین هام.خدایا شکرت که منو با خودت وباخودم اشنا کردی..در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی~خودتون رو محدود به سن نکنید سن یه عدده.خودتون رو درسنی که دوست دارید تصور کنید وشروع کنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی من هم دخترم مدادم ابریزش شدید بینی داره چرک های سبز رنگ .یبار عکس گرفت گفت لوزه سورم عفونت داره.شب ها با صدای بلند نفس میکشه.خسته شدم.

واسع پسرتون ممکن الرژی باشه

حال دلم خوب نیست..برای دلم (امن یجیب)بخون🖤

دختر منم انگار معدش سنگینی میکنه وقت دراز کشیده اه میکشه انگار .دکتر بهش رسوریدون  داد.لطفا براش دعاکنید

تبدیل میشم به آدمی که آرزوشو داشتم.تصورش میکنم وتلاش میکنم براش ..من لایق بهترین هام.خدایا شکرت که منو با خودت وباخودم اشنا کردی..در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی~خودتون رو محدود به سن نکنید سن یه عدده.خودتون رو درسنی که دوست دارید تصور کنید وشروع کنید.
اسی من هم دخترم مدادم ابریزش شدید بینی داره چرک های سبز رنگ .یبار عکس گرفت گفت لوزه سورم عفونت داره. ...

دقییییقا آره عفونت زرد داره این... گلاب به روتون 🌹

لوزه عمل کردین؟؟؟

خودشم خسته شده طفلی پسرم خیلی اذیته

شما چه کار کردین؟

چه دارویی؟؟؟ راستی یبوست هم هست

ببین بچتون ببر ین ی دکتر طب سنتی خوب.مطمینم نتیجه میگیرین.برای سلامتیش حمد میخونم

اسی منم بچه بودم عمل کردم تا الان که ۲۰ سالمه مثل پسرت با دهن باز نفس میکشم و ... من سینوس دارم دنبال روش سنتی ام درمانش کنم ببین پسرت سینوس نداره؟

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍