2777
2789

کیا میفهمن چی میگم؟ دلم میخواد ذهنم خالی باشه. هیچ فکری نیاد رد بشه. از حدس و گمان گرفتهههههه تااااا قضاوت و پیش بینی و خیلی حرفای مفت که از ذهن عبور میکنه. بعدم کسی نیس بیاد راهکارم بده.همه ام الکیه. یه انسان کامل و خاص فقط میتونه درد منو برطرف کنه. از دنیاو مال و منال سیرم. هیچ مال و منالی خوشحالم نمیکنه.....نمیدونم چمه.....شوخیموخی ام  نکنید. مدیونم میشیدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مخصوصا فکر به گذشته خیلی اذیت مبکنه آدما

گذشته که نه....میدونی خیلی کله ام پره. گنجایش نیست.چندسال پیش اصلا اینقدر مردم دغدغه نداشتن. الان ب هرکی میرسی میگه مام از خودمون غافلیم. نمیدونیم کی صبح میشع کی شب.اصلا فرصت فکر کردن ب خودمون و شناخت خودمون و اینکه اومدم اینجا چکاره ام رو حتی نداریم!!!!!چرا