2777
2789
عنوان

بچه ها میشه بیاین🙂😭

188 بازدید | 27 پست

من و مامانم دعوا کردیم،خیلی شدید بود😭ناخواسته ناراحتش کردم

الانم رفته برای انجام کاری نیست دو سه روز😭عذاب وجدانم داره خفه ام میکنه😥😥خواهشا بگین چه کار کنم

مخصوصا اونایی ک خودشون مامانن😭😭آخه نمیشه گفت کدوم واقعا مقصریم،من خیلی عصبانی بودم اونقدر ک صدام خیلی بلند بود و دعوا...

چه کار کنم عصبانیت خودم رو مهار کنم 😭😭😭😭😭😭

🐈😎حامی حقوق گوربه ها😎🐈دختر زمستونی❄🌬۱۱/۱۱=🥳🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش 

منم یه ساعت پیش با مامانم دعوا کردم.. 

یکی بیاد آشتیمون بده

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

منم گاهی با مامانم دعوا میکردم اما از وقتی خودم مامان شدم فهمیدم یه مادر چقدر واسه بزرگ کردن بچش از جون و دل باید مایه بذاره بارداری و حال بد ۹ ماه از اونطرف زایمان که خودش سخته از اونطرف دو سال بی خوابی و اینکه حتی نمیتونی مریض بشی چون بجه داری باید بهش برسی 

ولی مادرا نسبت به بچشون خیلی دل نازکن کافیه بری عذر خواهی کنی و پشیمانی تو نشون بدی تا ببخشنت آدم نمیتونه یه تیکه از وجود خودشو نبخشه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
برنامه بریز اومد براش دسته گل بخر غذای خوب بپز خونه مرتب کن غافلگیر شه بغلش کن معذرت بخواه

😭😥چشم عزیز دلم 

مرسی قشنگم

آخه همیشه همینه البته من سعی میکنم عصبانی نشم اما بعدش خودم😭😭😭😭😭😭😭😭😭

سلام عزیزم منم خیلی مامانمو ناراحت کردم و میکنم میفهمم حالتو حتی سرم داد کشیدم 

😭مرسی ک همدردی کردی عزیزم⚘😥کاش بار آخرم باشه

😭😂ایشالا اشتی میکنین😥🙂

ن

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین