2777
2789
عنوان

دوقلو زايي

307 بازدید | 13 پست

خيلي دوس دارم بچه دار ك شدم دوقلو و صحيح و سالم باشه ولي همسرم راضي ب دكتر نيست واسه تعيين جنسيت كاري هست ك خودم انجام بدم ك دوقلو دارشم

چه خوبه هستين🥰بهترينا باشه سهم هممون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم به ژنتیک و ارث ربط داره  حالا چرا دوقلو خیلی سخته من یکیه وقت هیچ کاری ندارم

برادر شوهرم دوقلوعه ولي خوب ميگن از زن بايد ارث باشه اخه خيلي دوس دارم🥺ارزومه 

جدیدا هرکیو میبینم دوقلو بارداره! بدون اینکه تو خانوادشون دوقلو باشه، بعد زیر نظر دکتر با دارو دوقلو ...

همسر من موافق دكتر و دارو نيست واسه تعيين جنسيت ولي اگه راهي جز دارو نباشه دوس دارم يواشكي برم ولي انگار دو طرف بايدد انجام بدن

زیاد در جریانش نیستم ولی اینقدر دوست داری برو دکتر زنان بپرس خب

اره حتما گفتم شايد كسي روش سنتي بدونه با خوراك يا قرص و داروي خاصي 

تو اول یه قلو باردار شو ببین بچه داری چه طعنی داره بعد..منم دو قلو خیلی دوست داشتم اما سقط شد..چون ریسک دوقلوزایی خیلی بالاست..بعدم که دنیا می یان بیچارت می کنن..

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

منم دوقلو میخوام.تو فامیل هم دوقلو نداریم.البته ۱دختر دارم میخوام دوقلو باشه یکی دختر یکی پسر

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

تو اول یه قلو باردار شو ببین بچه داری چه طعنی داره بعد..منم دو قلو خیلی دوست داشتم اما سقط شد..چون ر ...

ن ديگه همون بار اول دوقلو دوس دارم دومي رو ديگه دوس ندارم دوقلو