2777
2789

؟

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نی نی یار منه طفلی عقب مونده بودم داشتم پستارو میخوندم اومدم جواب بدم به یکیشون دیدم قفل شده

اهه چرا اخه منم داشتم میخوندم تازه داشت جالب میشد فکر کردم تو بستی از دستت ناراحت شدم حلال کن

اهه چرا اخه منم داشتم میخوندم تازه داشت جالب میشد فکر کردم تو بستی از دستت ناراحت شدم حلال کن

فداتشم   نه   خودمم ناراحت شدم بسته شد    یه نفر نی نی یار رو تگ کرده بود   دو نفرم دعواضون شد تگ کردن   من گفتم حتی میترکه    ولی قفلش کرد فقط 

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

نی نی یار دیگه

سلام خوبی

فکرکردم شما قفل کردین خواستم پیام بزارم دیدم قفل اومدم اینجا

من این کاربر چند وقت میبینم ولی تابحال تو تاپیکاش پیام نزاشته بودم براش تو اون تاپیک گوجه بادمجون دیدم با یه عده دعواش شد ولی پیاماحذف شده بهش دلداری هم دادم و کلی ذوق کردم که بااین‌همه مشغله وبچه می‌تونه بیاد سایت ولی تو تاپیک قبلی شما فهمیدم که کار به فحش کشی هم کشیده بود که واقعاااا بیزار شدم

خودم خیلی وقت اینجام ولی تابحال با کسی بحثم نشده و خیلی بدم میاد کاربرا بهم فحش میدن وکاربری که بفهمم فیک یا دروغ میگه از چشمم میفته 

واقعاا نمی‌دونم چه دلیلی داره که حتماً باید به چشم بیان ودیده بشن 😅😅😅😅😅😅

سلام خوبیفکرکردم شما قفل کردین خواستم پیام بزارم دیدم قفل اومدم اینجامن این کاربر چند وقت میبینم ولی ...

سلام عزیزم. والا من نمیدونم فیکه یا نه قضاوت نمیکنم فقط منظورم این بود ک چقد تاپیک میزنه

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.