من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤ عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲 💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚
ن کی گفته. سخت هس ولی غیر ممکن نیس تازه اگه رژیم غذایی و سبک زندگی و درمان صحیح رو انجام بدی خیلیم راحته منم پلی کیستیک بودیم مجردیم گاهی یک ماه درمیون پریود میشدم
تواگر دغدغهات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
بنظرم مشکلات خانم ها راحت تر از آقایون حل میشه من اینو طی این هشت سال نازایی و ناباروری متوجه شدم چون دیگه توی راهرو آزمایشگاه ها و مطب ها پیر شدم اگر پلی کیستیک هستید فقط نرمال نکهداشتن وزن و ورزش مداوم مثلا روزی یکساعت پیاده روی با شدت متوسط کع ضربان قلب بره بالا عالیه دمنوش زنجبیل و زردچوبه و زیره عالیه مصرف دوسین خیلی خوبه یعنی عسل و سیاهدانه،داشتن یک روز درمیان نزدیکی از ده روز بعداز پریود تا بیست روز بعداز پریود بخور عنبرنسا روی واژن
یه جوری بسازید که اگر خراب شد خودتون زیر آوارش له نشید
ن کی گفته. سخت هس ولی غیر ممکن نیس تازه اگه رژیم غذایی و سبک زندگی و درمان صحیح رو انجام بدی خیلیم ر ...
ببخشید عزیزم میشه بگید چجوری نتیجه گرفتی چن وقت اقدام بودی؟دارو چیا مصرف کردی؟چیا خوردی؟منم پلیکیستیکم و ی سقطم داشتم متاسفانه ولی ۱سالو نیمه اقدامم و بدون نتیجه
ودریک صبح پاییزی به مورخ ۱۴۰۱.۹.۲ ساعت ۶و۵۴ دقیقه صبح من هم به معجزه اعتقاد پیدا کردم بی بی چک منم بالاخره بعداز اون همه سختی و سقط آزاردهنده ای که داشتم بادستای لرزون بعد از کلی انتظار مثبت شد 😍😍😍انشالله این یکی واسم بمونه دیگه از تجربه کردن سقط متنفرممممم😢😭، ووووووو خداروشکر واسم موند،😍😉شب یلداس امشب ۳۰آذر ولی چ شب بدی شد خدا ازتون نگذره هیچوقت نمیبخشمتون و صبحش یعنی در تاریخ ۱۴۰۱.۱۰.۱ باهمون حال زارو خرابم رفتم سونو و یکم جون گرفتم با دیدنت و قشنگترین صدای دنیارو شنیدم صدای قلب نازنینت بود مامان جان همونجا رو تخت اشک شوق ریختم ازذوق بودنت 😍🤰😍۱۰.۲۶..۱۴۰۱رفتم واسه ان تی اونجا واسه اولین باردیدمت چه حس خوبی بود داشتی تکون میخوردی و در تاریخ ۱۴۰۱.۱۱.۲۳ در یک روز برفی فهمیدم معجزه ای که خدا بهم داده گل پسریه😍🤰😍۱۴۰۱.۱۲.۱۳رفتم واسه آنومالی همه چی خوب بود خداروشکر...۱۴۰۲.۲.۲۱رفتم واسه سونو رشد..خانم دکتر بهم گفت نی نیت ۳۱تیر قراره بیاد بغلت ولی جان مامان خیلی یهویی غافلگیرمون کردی حتی ساکتو هنوز آماده نکرده بودم خاله اومد واست آماده کرد😐😐 و۱۴۰۲.۴.۲۱رفتم واسه زایمان و اومدی بغلم ...😍.ساعت ۱۰و۵۲دقیقه (۱۴۰۲.۸.۱۹)برای اولین باردیدم یهوییییی خودتو زیرو رو کردی میخواستی وول بخوری قربونت برم😘😍خدایا هزااااااران بار شکرت خدای خوب من ازت بی نهایت سپاس گذارم که منو دست خالی از در خونت بر نگردوندی و تا همیشه شکرگزارت خواهم بود😘😘😘خدای من لطفا این احساس قشنگو به حق ۶ماهه امام حسین نصیب همه کسایی که منتظر نی نی هستن عطابفرما و همچنین دوستای گلم(ساناز،ماریااا۷۳،مامی آرام،،مانیا۹۶،سمانه ،وبقیه)دوستای گلم هروقت به امیدخدا فهمیدم نی نی دارین تک تک اسمتونو برمیدارم به امید اون روز😘😘۱.خداروشکر *نگین* و *دانشجو فوق* مهشید*مرجان *مامان دایان*غزالی * ۱۴۲۳حذف شدن
ببخشید عزیزم میشه بگید چجوری نتیجه گرفتی چن وقت اقدام بودی؟دارو چیا مصرف کردی؟چیا خوردی؟منم پلیکیستی ...
از شروع اقدام تا بارداری یکسال طول کشید ک از ماه پنجمش تحت نظر دکتر بودم. داروهای شیمیایی دوفاستون و مدروکسی بود کاهش چند کیلو وزن و حذف چربیجات و مصرف سیاهدانه عسل و یه ذهن نسبتا اروم. بعد اینا دیگه منظم بودم و یک ماه لتروزول و hcg hmg استفاده کردم همون ماه بارداری شدم. ایشالا نتیجه میگیری عزیزم
تواگر دغدغهات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡