2777
2789
من میخام هر دو تا فکمو ارتودنسی کنم  هزینش بستگی به دکتر داره ولی برای منو گفت 50 میلیون

اووو.نه بابا.چقدر زیاد.کدوم شهری؟

دندونات خیلی نامرتبه؟من فقط یکی از دندونای فک بالام کجه.پایین هم زیاد مرتب نیست ولی هزینه نمیتونم بدم.یالا خیلی تو چشمه ولی

الهی و ربی من لی غیرک♥️♥️♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوتا فکمو ارتودنسی کردم

یکی یکی رویاهام تبدیل به خاطره میکنم✨️🥰                           کنکوری ام میشه لطفا برای رسیدن به هدفم برام دعا کنین؟🥺                                                                                   

سه سال پیش تقریبا 

شد ۸ تومن 

یکی یکی رویاهام تبدیل به خاطره میکنم✨️🥰                           کنکوری ام میشه لطفا برای رسیدن به هدفم برام دعا کنین؟🥺                                                                                   
من میخام هر دو تا فکمو ارتودنسی کنم  هزینش بستگی به دکتر داره ولی برای منو گفت 50 میلیون

یاعلی من چهار پنج سال پیش فکی پنج دادم😁

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
اووو.نه بابا.چقدر زیاد.کدوم شهری؟ دندونات خیلی نامرتبه؟من فقط یکی از دندونای فک بالام کجه.پایین هم ...

اره قیمتا سر ب فلک کشیده 

تهران 

ن اتفاقا بهم گفت فک بالات اوکیه ولی پایین دندونات یکم رو هم رفته ولی باید هر دو فک رو ارتودنسی کنی 

مقوله ی رفاقت ساده لوحی طلب میکند که فقط بچگی ضامنش است. 

ارتودنسی فقط یه نوع همون سیم کشیه؟؟؟

یا روش های دیگه ای هم داره؟

به جای انگلیسی و آلمانی و فرانسه،                            برید زبونِ آدمِ زبون نفهم یاد بگیرید!                              درسته سخت تره ولی این روزا کاربردی تره ….🤫                                      📌لطفأ فانتزياتونو نريزين تو سايت🤦🏻‍♀️
اره قیمتا سر ب فلک کشیده  تهران  ن اتفاقا بهم گفت فک بالات اوکیه ولی پایین دندونات یکم ر ...

بسلامتی انشاالله. دعا کن پول منم جور بشه برم.اعتماد ب نفسم گرفته.بینی ام نیاز ب جراحی داره.نه پدرم هزینه میده نه شوهرم🤦‍♀️🤦‍♀️

الهی و ربی من لی غیرک♥️♥️♥️
دوتاش؟

آره