از یه جا به بعدحالت نه خوبه نه بد از خودت میپرسی "میتونی ادامه بدی"؟! جواب میدی "نه"و ادامه میدی....🖤 به سوگ نشسته ام به انتظار ضربات بعدی دریای متلاتم روزگارم تا شلاقش نتم را به بازی بگیرد باشد که سکوت تلخترین نوع فریادهاست🙂
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
😐😂دروغ محضه ما ترکیم خودشم شیعه اون مهاباد و پیرانشهره ک کوردن ترکا ۹۰٪شیعه ان
از یه جا به بعدحالت نه خوبه نه بد از خودت میپرسی "میتونی ادامه بدی"؟! جواب میدی "نه"و ادامه میدی....🖤 به سوگ نشسته ام به انتظار ضربات بعدی دریای متلاتم روزگارم تا شلاقش نتم را به بازی بگیرد باشد که سکوت تلخترین نوع فریادهاست🙂
فک کنم تنها شهریه که از همممه فقه ها و دین ها هستن توش
اهل کجایی؟!