2777
2789
عنوان

کسی اینجا اهل ارومیه باشه هست

905 بازدید | 31 پست

سلام خانما 

من به چندتا مدل نیازمندم واسه عکاسی 

خودم عکساتونو میگیرم و دو سه روز تحویل میدم بهتون اگه کسی هست بی زحمت بهم بگه

خدایا به قلبم آرامشی بده از جنس خودت 😔❤

اهل خودش نیستم حومه شرمنده

از یه جا به بعدحالت نه خوبه نه بد از خودت میپرسی "میتونی ادامه بدی"؟! جواب میدی "نه"و ادامه میدی....🖤                       به سوگ نشسته ام به انتظار ضربات بعدی دریای متلاتم روزگارم تا شلاقش نتم را به بازی بگیرد باشد که سکوت تلخترین نوع فریادهاست🙂 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این راسته که تو ارومیه سنی زیاده؟

فک کنم تنها شهریه که از همممه فقه ها و دین ها هستن توش

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
این راسته که تو ارومیه سنی زیاده؟

😐😂دروغ محضه ما ترکیم خودشم شیعه اون مهاباد و پیرانشهره ک کوردن ترکا ۹۰٪شیعه ان

از یه جا به بعدحالت نه خوبه نه بد از خودت میپرسی "میتونی ادامه بدی"؟! جواب میدی "نه"و ادامه میدی....🖤                       به سوگ نشسته ام به انتظار ضربات بعدی دریای متلاتم روزگارم تا شلاقش نتم را به بازی بگیرد باشد که سکوت تلخترین نوع فریادهاست🙂 
فک کنم تنها شهریه که از همممه فقه ها و دین ها هستن توش

اهل کجایی؟!

😐😂دروغ محضه ما ترکیم خودشم شیعه اون مهاباد و پیرانشهره ک کوردن ترکا ۹۰٪شیعه ان

🤦🏻‍♀️🙄🖐من خودم بچه ترک هستم ولی هنوز تموم نکردین عقایدهاتون ترک کوردمیکنین چه فرقی میکنه اخه 😶😶😶😶