2777
2789
عنوان

نزدیکی نداریم و برای شوهرم نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 1850 بازدید | 52 پست

دوستان چه خبره یکم ارومتر.

اسی همسرشو بیشتر از ماها میشناسع.

الانم تازه زایمان کرده یکمم حساسیت بعد زایمان گرفته فکرای درهم برهم میکنه...

اسی جانم عزیزم باهمسرت صحبت کن.

ببین واقعا نیاز داره یا نه.حتی اگه نداشته باشه میفهمه چقدر براش مهم بودی که لااقل یبار درموردش حرف زدی باهاش

تو دنیای که همه دنبال دنیا جهان بخت شدنن😑تو مریم میرزا خانی شو😉💖.امیدوارم اقایونی که اینجان ماهی دوبار پریود بشن😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان کی عاشق بچتون شدین و زندگیتون کمی روال عادی گرفت.؟من ۲۲ روزه زایمان کردم چند روزیه کمی حال روحیم بهتره .خیلی داغون بودم واقعا نمیتونستم بچه رو قبول کنم.الانم انگار عادت کردم به این روال .میترسم دوسش نداشته باشم

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
دوستان کی عاشق بچتون شدین و زندگیتون کمی روال عادی گرفت.؟من ۲۲ روزه زایمان کردم چند روزیه کمی حال رو ...

طبیعی بودی یا سزارین؟ من خودم سزارین بودم چون زایمانم راحت بود بنظرم سریع تر با بچه اخت شدم چون روحیه ام خوب بود

منم۴۲روزه زایمان کردم

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
دوستان کی عاشق بچتون شدین و زندگیتون کمی روال عادی گرفت.؟من ۲۲ روزه زایمان کردم چند روزیه کمی حال رو ...

بچم چهار ماهشه کم کم دارم بهتر میشم

دوستش داشتم ولی حسی بهش نداشتم خیلیم ۴۰ روز اول ازش دوری میکردم حس مزخرفیه حست ب بچت کم باشه ،البته افسردگی هنوز باهامه

طبیعی بودی یا سزارین؟ من خودم سزارین بودم چون زایمانم راحت بود بنظرم سریع تر با بچه اخت شدم چون روحی ...

سزارین.منم راحت بود ولی افسردگی شدید گرفتم هرروز گریه میکردم و میزدم تو سرخودم ومیگفتم بچه بزا چمه.تازه یه سه چهارروزیه کمی بهتر شدم

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
بچم چهار ماهشه کم کم دارم بهتر میشم دوستش داشتم ولی حسی بهش نداشتم خیلیم ۴۰ روز اول ازش دوری میکردم ...

اره خیلی.من ازاینکه دیگه مال خودم نیستم راحت نمیخوابم ازخستگی ازاینا داغونم

سزارین.منم راحت بود ولی افسردگی شدید گرفتم هرروز گریه میکردم و میزدم تو سرخودم ومیگفتم بچه بزا چمه.ت ...

عزیزم

تنها نمون، تنهایی بیشتر افسردت میکنه

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤