2777
2789

برا بعد عروسیت؟

حس میکنم اون قسمت از مغزم که باهاش آدمارو تحمل میکردم از دست دادم    عدالت ساخته ذهن بشره برای یه آرمان شهر خیالی.....                                                          شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته!🙃🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارایش ارایشگاه اینارو میزنن:

ریمل و خط چشم

مژه مصنوعی و چسپش

کانتور

کانسیلر

کرمپودر

رژگونه

هایلایتر

اسفنج ارایشی

رژ

براش های ارایشی

پودرفیکس

حس میکنم اون قسمت از مغزم که باهاش آدمارو تحمل میکردم از دست دادم    عدالت ساخته ذهن بشره برای یه آرمان شهر خیالی.....                                                          شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته!🙃🌱
ابرسان کرم پودر کانسیلز پرایمر پودر فیکس پالت رژ پالت سایه خط چشم ریمل مژه مصنوعی رژگونه ...

مرسی عزیزم💐 

برای اینکه ابرو رو کمرنگ میکنن و هاشور میکنن چی باید بگیرم

ابرسان کرم پودر کانسیلز پرایمر پودر فیکس پالت رژ پالت سایه خط چشم ریمل مژه مصنوعی رژگونه ...

کرم پودر که رنگ بندری داره برای انواع طیف رنگی

پودر فیکس که رنگ بندی نداره.داره؟

ارایش ارایشگاه اینارو میزنن: ریمل و خط چشم مژه مصنوعی و چسپش کانتور کانسیلر کرمپودر رژگونه ها ...

کانتور توی کلیپا دیدم صورتی هست و قهوه ای فرقشون چیه.پودر فیکس رنگبندی داره یا همش یه جوره؟

کانتور توی کلیپا دیدم صورتی هست و قهوه ای فرقشون چیه.پودر فیکس رنگبندی داره یا همش یه جوره؟

اره کانتور رنگ بندی داره 

به نظرم بستگی به تناژ ارایش داره و رنگ پوست خودت

ببخشید شما کلاس میکاپ میرین یا میخواین برین?

نمیدونم والا.پول دستم بیاد انشالله اگه بشه از کسی یاد بگیرم یکم استعدادشو دارم.فعلا همینجوری تمرین کنم تا بینم بعدا خدا چی میخواد.شما کسی رو میشناسین که وسایل گریم اصل بفروشه قیمتاش مناسب باشه؟و از کجا باید بخرم؟اگه پیج یا سایتی باشه خوبه..مثلا یه بار از لوازم ارایشی پرسیدم کرم پودر گریم عروس رو گفت نمیارم.حالا دقیق نمیدونم این ارایشگاه ها این خریداشون از کجا انجام میدن که بصرفه.شنیدم میگن بازار تهران