2777
2789

برای رژیم زیر نظر دکتر باش این رژیم های الکی رو‌ نگیرین تو دراز مدت بیمار میشین 

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه میکنی خودتو داغون میکنی پوستتو خراب میکنی معدتو بهم میریزی ادم عاقل اینکارو نمیکنه

برعکس من چون تجربش رو دارم هیج اتفاقی برام نیوفتاد ک خیچ پوست بدن و صورتم ک در اثر رژیم ها خراب شده بود خوب شد عین آینه شده بود پوستم سفاف بدون لک و جوش سفید سفت تا حتی من کرم رو پوستم میماسید وقتی آب بدنم اوکی شد کرمپودر به بهترین شکل ممکن رو پوستم می‌خوابید و پوست اضافه شکمم سفت شد دربارش تحقیق کنید بد نیست این رژیم ثابت شدس من قبولش دارم حتی بدون مصرف هیچ ویتامینی دارم میگیرم و برای یوبست ک عالیه 

من گرفتم

رژیم خوبیه

نع تنها وزن کم میکنی بلکه کلی سایز کم میکنی و در کنارش پوستت شل نمیشه پوست صورتت عین آینه میشه 

من ۳ روز اول برام سخت بود آب و عسل و شیره نبات و اینا میخوردم ولی بعدش عادت کردم و جالبیش اینجاس شما ۱۰ کیلو کم‌کنی تو مدت زمان طولانی شاید ۵ کیلو اضافه کنی یعنی برگشت وزنش دو برابر نیست و کل مطلب اینه ک رژیم خوبیه اگر شک و ابهام دارین مطالعه کنید دربارش