2777
2789
عنوان

با آدمای حسود چیکار میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2703 بازدید | 82 پست
آفرین دیگم آشتی نکن یه وقت فکر نکنی طرف عوض شده آشتی کنم چون هیچوقت عوض نمیشن تجربه دارم 

واقعا هم عوض نمیشن بدتر میشن ولی بهتر نمیشن

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی انشالله خدا به زندگی ات نگاه کنه و همیشه در همه حال خدا حامی ات باشه از هرکسی که انرژی منفی می ...

فدات بشم الهی بهترین دعاها رو برام کردی انشاالله هرچی میخوای خدا بهت بده 

خودشون میرنااا بدون اینکه ب ما بگن ک ماهم بریم‌.بعد انتظارداره منوشوهرم ک میریم بهشون بگیم همیشه‌.

چرا واقعا؟؟؟😂😂

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
من از کسی دلسرد نمیشم جز اینکه منو برنجونه من با بعضیا کاری ندارم ولی بعضیا با من کار دارن این حس خ ...

منم خیلی موافقم باهات

مثال ما هرچی پول و سکه و طلا داشتیم رفتیم پارسال ماشین عوض کردیم بعد اون داستان درست کرده بودن برای همسرم ک وای از کجا این همه پول اورده چرا و چرا و چرا....یعنی هنگ بودیم ما ک اسن حرفا چیه

دقیقا مادرتون درست میگه به حرفش گوش کن فقط اوایل بعد براشون عادی میشه

آره واقعا

اره درک میکنم چون تو خانواده خودمونم هست اه

آزلر میدن ب نظرم اول خودشونو

نه عزیزم این خواهرم اینجوریه خواهر دیگه ام رفیق فابمه😁و خیلی باهم صمیمی هستیم پشت همیم و اون خود در ...

آدمای حسود اول خوودشونو اذیت میکنن ب نظرم 

آفرین خوب کردی وگرنه باز بعد میگفتن دیدی چجوری چزوندیمشون بذار انقدر بگن خسته شن اهمیت نده 

آره دیگه

البته من بیشتر نگران همسرم بودم اون عصبی میشد بعد خودخوری میکرد هزارتا مرض میگرفت ب خاطر این دیونه ها