2777
2789
عنوان

با آدمای حسود چیکار میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2703 بازدید | 82 پست
منم دوری کردم اما حرفای بعدش ک ب گوشم میرسه اذیتم میکنه ک مامانم میگه بزار بگن وقتی نری و بیایی این ...

دقیقا مادرتون درست میگه به حرفش گوش کن فقط اوایل بعد براشون عادی میشه

خواهرشوهرام خیلی بهم حسودی میکنن با یکیشون فطع ارتباط کردم با اون یکی هم حرف نمیزنم مگر در مواقع ضرو ...

عزیزم😂😂😂

عالیه انشالله خدا برکت بیشتر کنه تو زندگی ات

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیدونستم تا این حد ب همه چی حسادت دارن وقتی قشنگ درک کردم ک طرف پشت مادر و خواهرش و برادرش حسادت ...

رفتوامدتوکم کن 

مگه میشه باشی وتنهابمونم....💜خداجونم معجزتوباتک تک سلولام حس کردم ایمانم بهت چندبرابرشده....💜
فکر نمیکنیم عزیزم مشخصه از کارا و رفتاراشون

واقعا اصلا نمیتونن آروم باشن همش چشمشون دنبال اینو اونه خدا نکنه کسی چیزی ب زندگی اش اضافه کنه یا حامله بشه این شروع میکنه

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
واقعا اصلا نمیتونن آروم باشن همش چشمشون دنبال اینو اونه خدا نکنه کسی چیزی ب زندگی اش اضافه کنه یا حا ...

اره درک میکنم چون تو خانواده خودمونم هست اه

اگر فابریکی و عمل زیبایی انجام ندادی 《تو زیبایی》اگر عمل زیبایی انجام دادی و انتخاب خودت رو کردی 《تو زیبایی》نزار این کلمات اشتباه تعریف و تایید کننده 《تو》 باشن!!
من که خواهر ندارم ولی واقعا خواهرا حسودن؟الکی میگن همدمن

نه عزیزم این خواهرم اینجوریه خواهر دیگه ام رفیق فابمه😁و خیلی باهم صمیمی هستیم پشت همیم و اون خود درگیر خیلی بهش محبت کردمااا خیلی بخدا قسم باز نمیدونم چشه همش حالت حمله داره همه مثلا ها دختر عموی بابام شاسی بلند خریده این داره سکته میکنه نمیدونم چرا تغییر رفتار نمیده با اینکه خودشم وضعش خوبه 

اون پشت حرف میاد که مهم نیست . به گوشم برسه  آبروشونو میبرم .  ولیبه گوشم نرسیده هنوز. ...

من به گوشم رسیده اما اهمیت ندادم اما الان چیزا و رفتارای دیگه ای دیدم ک خسته ام‌کردن حالم بد کردن 

نمیفهمم اینا چجور آدمایی هستن

حسودا آدمای زیاد مهمی نیستن اما بهتره ازشون دوری کنی 

خطرناکن ب نظرم زخمشون ی جوری بهت میزنن

من که خواهر ندارم ولی واقعا خواهرا حسودن؟الکی میگن همدمن

ولی خواهرای من اصلا حسود نیستن کاملا مخالفم با این حرفت عزیزم

پشت منم از این حرفا هست بیخیال باش من که اهمیت نمیدم آرامشم مهم تره و اینکه الان واقعا در مرحله ای ا ...

منم دوری ام شروع کردم خیلی ناراحت بودم پشت خودم و همسرم حرف میزنن اما میخوام بی تفاوت باشم ک انقدر بگن تا خسته بشن 

همسرم میخواست بره باهاشون حرف بزنه ک این چیزا چیه میگن اما من نذاشتم گفتم اصلا نذار بفهمن ک ما ناراحت شدیم اونجوری شدت رفتارشون میره بالا 

جالبه  همه تو ني ني سايت اين حرف رو ميزنند يعني كل مردم حسودن؟

کی گفته همه حسودن من تو همین خونواده شوهرم ی افرادی میشناسم ک از عمه و خاله خودم دلسوزتر و مهربون ترن اما همه جای دنیا آدم حسود و بخیل هست

منم دوری ام شروع کردم خیلی ناراحت بودم پشت خودم و همسرم حرف میزنن اما میخوام بی تفاوت باشم ک انقدر ب ...

آفرین خوب کردی وگرنه باز بعد میگفتن دیدی چجوری چزوندیمشون بذار انقدر بگن خسته شن اهمیت نده 

انقدر چشممون زدن یه مدت شوهرم هرچه کار میکرد انگار باد میبرد همون مدت بچه م هم سقط شد هر روز اسپند د ...

الهی انشالله خدا به زندگی ات نگاه کنه و همیشه در همه حال خدا حامی ات باشه

از هرکسی که انرژی منفی میده و حس و حالت بد میکنه دور شو 

تمرکزت بزار برای خودت و همسرت

امیدوارم خدا همیشه حامی ات باشه و یه کوچولو بهت بده سالم و صالح