2777
2789

از راه هایی که رفتیم بگیم  از حالات روحی که فقط خودمون داریم وکسی درک نمیکنه و به انرژی بدیم تا ببینیم چجوری نجات پیدا کنیم از این سندرم مزخرف

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی خانما اینم بگم من اردیبهشت رفتم کاشت نخ برای لاغری همون ماه باردار شدم ولی به خاطر اینکه حتی یه ذره احتمال نمی‌دادم برای بارداری مسافرت رفتم و کوه نوردی وکلی دمنوش گیاهی متاسفانه سقط شد حالا نمیدونم اثر همون کاشت بوده یا اتفاقی بوده

یکی از بدیهای این سندرم اینه که همیشه حالت تهوع ودرد زیر شکم باهامون هست و همیشه مثل اوایل بارداری هستیم به خاطر همین من تا هفته نهم متوجه با داریم نشده بودم چون همیشه همین حالتها رو دارم