الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واقعا وقتی بچه داری نمیشه راحت زندگی رو بهم زد اون روز یک خانمی همین نی نی سایت می گفت چون بچ ...
تا حدودی حق با شماست ولی اگ بیماری گرفتیم چی ؟
اونوقت می میریم و رسما بچمون بی مادر میشه
دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
ببخشید میپرسم دوست نداشتبن ج ندین. به رابطه جنسی گروهی ؟؟
بله متاسفانه
شک دارم بین ۳ تا ۵ ولی مطمئنم ۱ خانم با ۳یا۴یا۵تا آقا ک یکیشون همسر من و دیگری پسر عمه ی مشترکمونه همه متاهل و بچه دار جز یکی از اقایون
بخاطر بچت ک دختر از پسر ظریفتر میگم ک مستقل باشی دخترم پیش خودت باشه چون پدرش ادم درستی نیست بدیش ب پدر متاسفانه پدرم ب بچه خودش رحم نمیکنه تو این زمونه