2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا وقتی بچه داری نمیشه راحت زندگی رو بهم زد  اون روز یک خانمی همین نی نی سایت می گفت چون بچ ...

تا حدودی حق با شماست ولی اگ بیماری گرفتیم چی ؟

اونوقت می میریم و رسما بچمون بی مادر میشه

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
دختر من ۷ سالشه وقتی دخترم ۱ ساله بود فهمیدم از بارداری خیانت جنسی میکرده بخاطر بچم بخشیدم ک ای کاش ...

ببخشید میپرسم دوست نداشتبن ج ندین.

به رابطه جنسی گروهی ؟؟

اوووه چقد بد .از لحاظ مالی مستقلی؟

نه ولی پدر و مادر و برادرم پشتمن

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
واقعا وقتی بچه داری نمیشه راحت زندگی رو بهم زد  اون روز یک خانمی همین نی نی سایت می گفت چون بچ ...

متاسفانه بچه طلاق دیدم ک میگم بمونه سرزندگیش فکر کنه شوهرش مرده .چون بچشم دختر خیلی سختی میکشه مخصوصا پدر مشکل داره

فدات دعام کن

چشم منم محتاج دعاتون عزیزم 

ببخشید میپرسم دوست نداشتبن ج ندین. به رابطه جنسی گروهی ؟؟

بله متاسفانه

شک دارم بین ۳ تا ۵ ولی مطمئنم ۱ خانم با ۳یا۴یا۵تا آقا ک یکیشون همسر من و دیگری پسر عمه ی مشترکمونه همه متاهل و بچه دار جز یکی از اقایون

دیر دعوت کرده فردام همسرم نیست که برم...میدونی اصلش این نیس چون ادمایین که وقتی دعوتت میکنن کارایی م ...

پس جاییه که خوش نمیگذره.

خیلی بده این مهمونی ها .انشاالله خوب و خوش بگذره

تا حدودی حق با شماست ولی اگ بیماری گرفتیم چی ؟ اونوقت می میریم و رسما بچمون بی مادر میشه

فکر کردم در حد چت بوده .چیزی ک شما میگی صد در صد درسته.

خدا کمک تون کنه

نه ولی پدر و مادر و برادرم پشتمن

بخاطر بچت ک دختر از پسر ظریفتر میگم ک مستقل باشی دخترم پیش خودت باشه چون پدرش ادم درستی نیست بدیش ب پدر متاسفانه پدرم ب بچه خودش رحم نمیکنه تو این زمونه