چند وقت پیش جریان خیانت را فهمیدم و به زور و زحمت برگشتم به زندگیم و شوهرم برگشت و دختره را ردش کردم رفت پی کارش .....ولی با این که قول داد هیچ ارتباطی نداشته باشه باز می بینم توی اینستا پیام میده برای شوهرم.......بیایید بگید چه کار کنم راه حل بدید این چه شکلی دست از سر ما بر می داره؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چند بار پیش اومد بلاکش کردم توی گوشی شوهر م بعد از مدتی دیدم از بلاک خارج شده .......حالا داستان اینه که من اصلا به گوشی شوهرم و رمزش دسترسی ندارم و هر چند وقت به زور خودش اجازه میده.........
مشکل من این هست که شوهرم ادعا می کنه براش ارتباط مجازی توی اینسان گرام مهم نیست و اصلا پیام هاشو باز نمی کرده بخونه ولی وقتی من بلاک می کردم خود شوهرم می رفته آن بلاک می کرده و من تعجب می کردم که شوهرم خودش این قدر پیگیر هست که می فهمه بلاکش کردم دختره رو یا دختره از بدجنسی خودش به شوهرم خبر میده ان بلاکش کنه .....واقعا نمی فهمم چه خبره
شوهرت باید ردش کنه ن تو خانواده دختر درجریان بذارید
ششوهرم منو ترسوند از این که دختره آبروریزی کنه و بخواد باج گیری چیزی کنه و اگه خانواده اش بفهمند دست به یکی کنند و از شوهرم زور گیری کنند به خاطر این که دختره آس و پاس و بی آبرو و برعکس شوهر من به قول خودش آبرو دارو فرد معتبری.....