2777
2789

پدر مادرم میخان برن کربلا هم برای زیارت هم اینکه خونه پدربزرگم (پدربابام) بغداده بعد پدرم اصرار داره منم باهاشون برم یعنی اگه نرم خانواده پدرم از دستم ناراحت میشن شاید انقدر ناراحت بشن که منو اصلا دیگه خونشون راه ندن اخلاقای خاصی دارن 😐👌🏻بعد من اینجا کلی کار دارم میرم سرکار بعدشم حداقل یک ماه اونجا هستن نامزدمم میگه اگه میشه نرو از اون ورم خانوادم اصرار میکنن نمیدونم چکار کنم 

به نظرتون برم یا ن

اگه برم نامزدم ناراحت میشه و کارام کلی عقب میمونده 

اگه نرم خانواده پدرم ناراحت میشن کینه به دل میگیرن😑💔

اخه من چندماه پیش رفته بودم بغداد خونه عموم بابابزرگم نمتونم دوباره هم برم اونجا هم انقدر گرمه اذیت میشم چکار کنم😕😐💔

اگر تازگی رفتی و کار عقب مونده داری و نامزدت میگه نرو خب نرو... کارهای خودت و حرف نامزدت مهم تره... ...

خوب همه درکم میکنن که کار دارم 

ولی پدربزرگم  مادربزرگم به شدت ناراحت میشن ادمای کینه ای هستن 😐💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب همه درکم میکنن که کار دارم  ولی پدربزرگم  مادربزرگم به شدت ناراحت میشن ادمای کینه ای ...

دیگه نمیشه همیشه همه رو از خودت راضی نگه داری...

مادر و پدرت رسیدن شما یه زنگ بزن عذرخواهی کن بگو ان شالله دفعه بعدی میام الان با اینکه خیلی دوست داشتم بیام به این علت نتونستم

ببین بنظرم زنگ بزن به پدر بزرگ مادربزرگت باهاشون منطقی صحبت کن دیگه اینجوری ک راضی میشن🙌🏻🥲💔

اصلا یه اخلاقای گندی دارن میگن مثلا ما شمارو دعوت میکنیم نیاین دیگه حق ندارین پاتونو تو خونمون بذارین 😑💔امیرم خذشو چص کرده 😐💔

اصلا یه اخلاقای گندی دارن میگن مثلا ما شمارو دعوت میکنیم نیاین دیگه حق ندارین پاتونو تو خونمون بذاری ...

اخه این چه اخلاقیه🙌🏻😐💔

فک میکنه اگه خودشو چص کنه نمیری🙌🏻😂💔

بلخره اینم یه راهه دیگه🙌🏻😂💔

پس کی یاد میگیریم به سلیقه همدیگه احترام بزاریم؟ 🙌🏻💔
اخه این چه اخلاقیه🙌🏻😐💔 فک میکنه اگه خودشو چص کنه نمیری🙌🏻😂💔 بلخره اینم یه راهه دیگه🙌🏻😂💔

مول این بچه ها 

میگه بلند شو برو 

نخاستیم اینجا بمونی 

میگه اونجا برات 💩😐که میخای بری😐😂

رد داده مرتیکه بخدا چی کم دلشتم با این ازدواج کردم