2777
2789
عنوان

کی این انتخاب سخت رو میکنه؟؟؟

140 بازدید | 17 پست

در مورد اینکه یه دختر دو روزه ک پدر و مادرش خیلییییی بی بضاعتن رو بزرگ کنه؟؟

اونا بچه شونو نمیخوان😔

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه خیلی سرمایه داشتم قبول میکردم 

در غیر این صورت در حد توان بهش کمک میکنم

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

دل خیلی بزرگی میخواد

آره منم میترسم،آخه پدر ندارع ولی مادر داره،همین قضیه رو سختش می‌کنه 

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
من  از بچگی آرزو داشتم این کارو بکنم و قطعا اگر تمام شرایطش درست بشه حتمااااا انجامش میدم

یکم از آینده میترسم

آره منم میترسم،آخه پدر ندارع ولی مادر داره،همین قضیه رو سختش می‌کنه 

اگر اونقدر سرمایه دارید که رفاهتون با بزرگ کردن این بچه لطمه ای بهش وارد نشه و بقیه موارد هم اوکی باشه خوبه

ولی در غیر این صورت به قول دوستمون کمک کردن گزینه بهتریه چون سرپرست داره

بازم خودتون باید شرایط رو بسنجید

این جا هر کسی طبق خلق و خوی خودش نظرش و میگه

من اگر پول داشتم اینکار رو میکردم😢

یه جمله قبلنا خوندم نوشته بود ک :

همیشه نباید بچه ای رو به دنیا بیاری بعضی مواقع باید بچه رو به دنیا برگردونی 

فقط خواستم بگم جملشو دوس داشتم😢

اگر اونقدر سرمایه دارید که رفاهتون با بزرگ کردن این بچه لطمه ای بهش وارد نشه و بقیه موارد هم اوکی با ...

ن من از نظر مادی مشکلی ندارم خداروشکر،فقط ب شوهرم میگم اگه مادرش بعد چند سال اومد و بچه شو خواست چی؟؟؟

من اگر پول داشتم اینکار رو میکردم😢 یه جمله قبلنا خوندم نوشته بود ک : همیشه نباید بچه ای رو به دنی ...

آخییی چقدر زیبا و پرمعنی 😌😌🌺

ن من از نظر مادی مشکلی ندارم خداروشکر،فقط ب شوهرم میگم اگه مادرش بعد چند سال اومد و بچه شو خواست چی؟ ...

دقیقا اینم هستش که بعدها شما بهش عادت کنید وخانوادش بیان سراغش

همه جوانب و باید در نظر بگیره ادم...

دقیقا اینم هستش که بعدها شما بهش عادت کنید وخانوادش بیان سراغش همه جوانب و باید در نظر بگیره ادم...

آره مخصوصا اینکه کم بضاعتن،ممکنه دردسر درست کنن،نکرانم و از طرفی دلم میخواد بزرگش کنم