2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم همینطوره. در واقع فقط میشه صبر کرد. امپرازول هم میخوره اما باز اذیت میشه طفلک. امروز از صب ...

اگه امپرازول تاثیر نداره بهش نده   دکتر دختر من خیلی خوبه همیشه بهمون میگفت صبور باشید  نمیزاشت از این پودرا بدیم بهش  میگفت چیز خوبی نیست واقعا دستش درد نکنه فقط یه پدی لاکت میداد 

بچه منم اینجوری بود . کلا خواب نداشت از نفخ زیاد .

ما همه جور دارو و قطره رو امتحان کردیم . شما اشتباه مارو نکن . متاسفانه دوره داره . وقتی به غذا بیوفته خوب میشه . بچه ی من پایان ۵ ماهگی خوب خوب شد 

الکی بچه رو این دکتر اون دکتر نبر . فقط باهاش کنار بیا تا چند ماه ، مثلاً باید تو گهواره تکونش بدی یا با ماشین یا کالسکه ببرش بیرون تا راحت تر بخوابه 

ببر دکتر علایمشو بگو براش دارو بنویسه

خودتم بعضی چیزای نفاخ رو نباید بخوری

گهواره های ننو هم خوبن

قولنجشو بگیری مثلا تو خواب پهلو به پهلوش کنی ولی شب خوابت میبره به پهلو نزارش یادت میره بچه نیفته روصورتش خدای نکرده

آروغشو هم حتما بگیر گلم

ببر دکتر علایمشو بگو براش دارو بنویسه خودتم بعضی چیزای نفاخ رو نباید بخوری گهواره های ننو هم خوبن ...

دکتر بردم دارو داده فقط یه شربت دادو کرم که معقدشو چرب کنم چیز دیگه نداد 

اگه امپرازول تاثیر نداره بهش نده   دکتر دختر من خیلی خوبه همیشه بهمون میگفت صبور باشید  نم ...

تاثیر داره. اونو ندم خیلی وحشتناک گریه میکنه. البته دکتر گفت که خوب نیست دارو اما چاره ای نداریم و باید بدی. پدی لاکتم داده