2777
2789

من خابگاه دبیرستان بودم

اره دلتنگ میشدم 

ولی خابگاه دانشجویی فرق میکنه برا ما گوشی و اینام نمیذاشتن ببریم نمیذاشتن بیرون بریم

ولی تو خابگاه دانشجویی همه چیز ازاد

لطفا برای ظهور اقا امام زمان صلوات بفرستید                     سه زن در دنیا زیبا ترینند..... مادرم  ....    انعکاس تصویرش در آیینه ..... سایه اش......    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما چون چن ترم مجازی بودیم یه شناختی داشتیم از قبل

یه چیز عجیب اینکه با اینکه خیلی وابسته ام به خانوادم اما اصلا فرصت دلتنگ شدن پیدا نکردم😂

اگه نمیتونی برای عقیده و سلیقم احترام قائل باشی به نظرت احتیاجی ندارم:)

خیلی حس غربت بهم دست داد مخصوصا وقتی رفتم تو آشپزخونه و دیدم چقد کثیفه و هم اتاقیامم غیر دوستانه به نظر میرسیدن اما دو سه روز که گذشت دیدم نه دخترای خوبین و همون سالها بهترین روزای زندگیم بود

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

همون روزی که  رفتم واسه ثبت نام دوست پیدا کردم و کل ۴ سال با هم بودیم الانم که یه ساله فارغ شدیم هر روز با هم تصویری یا تلفنی حرف میزنیم و از کل زندگی هم خبر داریم🥰🥲❤ اسمش فریده س من بهش میگم فری

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛

دوست پیدا کردی همون اول؟من استرس شهر جدید و محیط جدید دارم

دوستای خودم اونجا بودن

اره 

لطفا برای ظهور اقا امام زمان صلوات بفرستید                     سه زن در دنیا زیبا ترینند..... مادرم  ....    انعکاس تصویرش در آیینه ..... سایه اش......    

خوابگاه خوبه خوش میگذره دلتنگم همیشه میشی خب طبیعی اما از من می‌شنوی وقتی رفتی خوابگاه با کسی زیاد صمیمی نشو  دوست باش هااا باهاشون خوش بگذرون ولی هیچی از کارایی که میخوای انجام بدی، دردو دل و و صمیت بیش از اندازه نداشته باش هم کلاسیای پسرتم با اسم فامیلی صدا کن همیشه بهشون رو نده 

چطور اعتماد کردی .من میترسم اعتماد کنم طرف بد دربیاد

دوست خیلی صمیمی که نبود هم اتاقی هام بودن در حدی که تو اتاق باهم شوخی میکردیم شبا بیدار میموندیم فیلم می دیدیم دوستای صمیمی تو کلاس و دانشگاه پیدا کردم 

خدایا منی که کنارش تو نباشی ، تومنی نمی ارزد 💙