من یک ترم خوابگاه بودم
اولاش خیلی خیلی سخته که البته بستگی به وابستگی خودت به خانوادت داره برای بعضیا کل ترم سخت میگذره و دلتنگ هستن بعضی ها هم بعد دوروز کلا خانودشونو فراموش میکنن😅
من چون دو سه ترم اول مجازی بودم تقریبا با همه ی همکلاسی هام و حتی خیلی از سال بالایی ها آشنا شده بودم برای همین از همون اول که رفتم کلی دوست و آشنا داشتم
با این حال هفته اول واقعا سخت گذشت چون تا بحال انقدر از خانوادم دور نشده بودم البته بگم که من قبلشم چند باری بدون خانواده مسافرت رفته بودم ولی خوابگاه خیلی حسش فرق میکرد اینکه بدونی دیگه این اتاق شده خونه دومت و قراره مدت زیادی اینجا زندگی کنی و دیگه فقط خودتی و خودت واقعا سخته
خلاصه که هفته اول برای من به اندازه چندین سال طول کشید و سخت بود ولی بعد دیگه خوب شد هم دیگه عادت کرده بودم هم با دوستام صمیمی شده بودم و دیگه خوشی هامون کم کم شروع شد الآنم که دیگه دلم پرمیکشه زودتر ترم جدید شروع بشه😅
ولی وااااقعا یه تجربه ی ناب و عالیه البته عالی نه به این معنا که همش خوش میگذره ها از این نظر میگم که توی خوابگاه خیلی بزرگ میشی دیگه اونجا فقط خودتو داری و باید همه کاراتو خودت انجام بدی از لباس شستن گرفته تا دفاع از حقت و حتی مادری کردن برای خودت
سعی کن سخت نگیری تا بهت سخت نگذره با همه مهربون و خوش رو باش ولی نذار ازت سوء استفاده کنن
ولی درکل نگران نباش من یه دوست داشتم که انقدر خوابگاه بهش خوش میگذشت برای عقد خواهرش فقط یه نصف روز رفت و برگشت میگفت ترم اول همش دلش تنگ میشد زود برمیگشت خونه ولی الان دیگه دلش نمیخواد برگرده 😍