2777
2789
عنوان

یا اونایی که خوابگاه رفتن بیاید جیگرا

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 32 پست
همون روزی که  رفتم واسه ثبت نام دوست پیدا کردم و کل ۴ سال با هم بودیم الانم که یه ساله فارغ شدی ...

الهی .پایدار .من میگم نکنه دوستی که تایپم باشه پیدا نکنم درکل خودم شوخ و اجتماعیم ولی سخت کسی به دلم میشینه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس رل نزنم یعنی 😂

ترم اول اصلااااا😂😂 ولی اگرم زدی با آدم درستش بزن ی چیزی ام بهت میگم هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت به هیچکدوم از هم کلاسیات نگو که با یکی از کلاس یا دانشکده رلی کلا نزار کسی بفهمه من این اشتباه کردم و واقعااااا پشیمونم 

الهی .پایدار .من میگم نکنه دوستی که تایپم باشه پیدا نکنم درکل خودم شوخ و اجتماعیم ولی سخت کسی به دلم ...

خدا خودش کسی که مثل خودته رو سر راهت میزاره مطمئن باش ....نگران نباش

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛

همون روزی که  رفتم واسه ثبت نام دوست پیدا کردم و کل ۴ سال با هم بودیم الانم که یه ساله فارغ شدی ...

بیرونم می‌رفتید با دوستاتون؟ مثلا بازار و پارک و غیره؟

لطفا برای ظهور اقا امام زمان صلوات بفرستید                     سه زن در دنیا زیبا ترینند..... مادرم  ....    انعکاس تصویرش در آیینه ..... سایه اش......    
ما ترم یک هم رشته ای بودیم تو یه اتاق ترم های دیگه نه با بچه ها خودمون یه اتاق برداشتیم

بچهای خودتون چجوری؟

مثلا دوستای دبیرستانت یا همشهریات؟ یا همون هم دانشگاهیان

لطفا برای ظهور اقا امام زمان صلوات بفرستید                     سه زن در دنیا زیبا ترینند..... مادرم  ....    انعکاس تصویرش در آیینه ..... سایه اش......    
بیرونم می‌رفتید با دوستاتون؟ مثلا بازار و پارک و غیره؟

بله زیاد بیرون میرفتیم .....مخصوصا  جمعه ها نهار رو میبردیم بیرون یا میرفتیم رستوران .....دانشجوی ارومیه بودیم پنجشنبه ها دیگه پاتوقمون خیام جنوبی بود 

بهترین دوران زندگیم بود که متاسفانه برنمیگرده🥲

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛

بچهای خودتون چجوری؟ مثلا دوستای دبیرستانت یا همشهریات؟ یا همون هم دانشگاهیان

هم خوابگاهی ها ترم دو یه اتاق برداشتیم آخه ترم یک مسئول خوابگاه اتاق هارو برامون انتخاب کرد 

خدایا منی که کنارش تو نباشی ، تومنی نمی ارزد 💙

من یک ترم خوابگاه بودم  

اولاش خیلی خیلی سخته که البته بستگی به وابستگی خودت به خانوادت داره برای بعضیا کل ترم سخت میگذره و دلتنگ هستن بعضی ها هم بعد دوروز کلا خانودشونو فراموش میکنن😅 

من چون دو سه ترم اول مجازی بودم تقریبا با همه ی همکلاسی هام و حتی خیلی از سال بالایی ها آشنا شده بودم برای همین از همون اول که رفتم کلی دوست و آشنا داشتم 

با این حال هفته اول واقعا سخت گذشت چون تا بحال انقدر از خانوادم دور نشده بودم البته بگم که من قبلشم چند باری بدون خانواده مسافرت رفته بودم ولی خوابگاه خیلی حسش فرق میکرد اینکه بدونی دیگه این اتاق شده خونه دومت و قراره مدت زیادی اینجا زندگی کنی و دیگه فقط خودتی و خودت واقعا سخته 

خلاصه که هفته اول برای من به اندازه چندین سال طول کشید و سخت بود ولی بعد دیگه خوب شد هم دیگه عادت کرده بودم هم با دوستام صمیمی شده بودم و دیگه خوشی هامون کم کم شروع شد الآنم که دیگه دلم پرمیکشه زودتر ترم جدید شروع بشه😅

ولی وااااقعا یه تجربه ی ناب و عالیه البته عالی نه به این معنا که همش خوش میگذره ها از این نظر میگم که توی خوابگاه خیلی بزرگ میشی دیگه اونجا فقط خودتو داری و باید همه کاراتو خودت انجام بدی از لباس شستن گرفته تا دفاع از حقت و حتی مادری کردن برای خودت 

سعی کن سخت نگیری تا بهت سخت نگذره با همه مهربون و خوش رو باش ولی نذار ازت سوء استفاده کنن 

ولی درکل نگران نباش من یه دوست داشتم که انقدر خوابگاه بهش خوش می‌گذشت برای عقد خواهرش فقط یه نصف روز رفت و برگشت میگفت ترم اول همش دلش تنگ میشد زود برمیگشت خونه ولی الان دیگه دلش نمی‌خواد برگرده 😍

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)