2777
2789
عنوان

سلام بچه ها دلم خیلی تنگه خیلیییییییی😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 45 پست
مرسی آبجی همینکه ب حرفام گوش دادی بزرگترین کاره🤍 خیلی حال بدی دارم😞 خیلی ممنونم🌸🌷

بخدا همه چی درست میشه 

خدا بزرگه 

حتما خیر و صلاحی درش هست 

دم همتون گرم عاشقتونم نی نی سایتیا چرا انقد شما خوبین همیشه خوب بمونین نذارید مشکلات بدتون کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی بگردم چرا اخه  چقدر دوس دارم همه شاد و خوش باشن این دنیا خیلی بد شده خیلی

از نظر روحی بهم ریختم

اتفاقا من کلن ذاتی شاد هستم..ولی مداوم نیست

گاهی مثل امشب غم عالم میریزه تو دلم میزنم زیر گریه🥺

‌جان جدت لایک نکن😊🔪
خدا خودش هر جور صلاح میدونه❤️امیدم به خداست💚

انشاله خیره عزیزم غصه نخور 

دم همتون گرم عاشقتونم نی نی سایتیا چرا انقد شما خوبین همیشه خوب بمونین نذارید مشکلات بدتون کنه
از نظر روحی بهم ریختم اتفاقا من کلن ذاتی شاد هستم..ولی مداوم نیست گاهی مثل امشب غم عالم میریزه تو ...

منم خیلی شاد بودم خیلی همین الان هرکس منو میبینه از خوشروئی تعریف میکنه ولی از دلم کسی خبر نداره

الهی خدا بهترینا رو برات رقم بزنه فدات شم چقدر خوبه هنوز آدمای مهربون خوب و دل پاک وجود دارن  ...

دورت بگردم.... یچی بگم حتمن انجام بده روز 13 صفر نمی‌دونم حالا تاپیکشو دیدی یا ن هر نیتی داری ی بسم الله بگو از خونه برو بیرون و اگر چیزی میخای ک داشته باشی بخر مثلا خونه ماشین ی اسباب بازیشو بخر و نگهش دار و مطمن باش حاجتتو میگیری برو برای همسرت ی لباس یا جوراب بگیر نگه دار بگو اینو ب این امید ک همسرم خوب بشه و هر نیتی ک تو دلته میگیرم ک پاش کنه .... ب خودت اعتماد بنفس بده .... هیچ وقت هیچ وقت ب گذشته فکر نکن هرچیم شده فقط برات شده تجربه نسل ب نسل آدما پیشرفت میکنن این حکمت خدا بوده ک شما زود ازدواج کنی مثلا دختر یا پسرتو نزاری و آرزوهایی ک خودت داشتی و بزاری اونا برسن بهشون.... 

تا میتونی ب خودت روحیه بده با شوهرت مهربون باش و احترام بزار حتی اگر بدترین مرد دنیاس بهش پیامای محبت امیز بده 

ب حرفش گوش کن ی مدت و ن غر غر کن خونه رو همیشه جمع جور کن ب خودت برس اصلا خودتو ضعیف نشون نده من الان حالتو می‌دونم حتی حوصله نداری موهاتو شونه کنی اما این اشتباهه شما قویی ترینی ی کاغذ بردار با خودکار هی بنویس من میتونم و مطمن باش ب قانون جذب من ایمان دارم بهش من هر چیزی ک بخام دارم جدی میگم اینو هررررچیزی هرررچیزی چون هر اتفاقی ک میفتع نتیجه افکار ذهنمونه آدم از هرچی بترسع و بدش بیاد سرش میاد برا همینه میگم ب هر چی فکر کنی......

در آخرش گلم یجاهایی آدم باید تو زندگی کوتاه بیاد همهههههه زندگیا مشکل داره اگه ذات شوهرت درسته بهش تاااااا میتونی محبت کن ن ی شبه ها ن مثلا از همین الان شروع کن ب فردا هم  ننداز ی پیام بهش بده یا برو بهش بگو ک داشتم ب یچیزایی فکر میکردم دیدم ک ت واقعا با بقیه فرق داری و واقعا بهت افتخار میکنم حتی اگر افتخار نمیکنی و.... بگو معجزشو میبینی و خیلی کارای دیگ اگر مشتاقش باشی بهت میگم ک با رعایت کردن و انجام دادنش خودت ک حالت آروم میشه هیچ شوهرتم تو مشتته اما یجوری واکنش می‌کنی ک ت تو مشت شوهرتی

دورت بگردم.... یچی بگم حتمن انجام بده روز 13 صفر نمی‌دونم حالا تاپیکشو دیدی یا ن هر نیتی داری ...

ممنونم از وقتی که گذاشتی و حرفای قشنگت 

سخته ولی سعیمو میکنم

اگه غرورم بهم اجازه بده حتما این کاررو میکنم 

بله مشتاقم بازم برام بگید 

ممنونم از وقتی که گذاشتی و حرفای قشنگت  سخته ولی سعیمو میکنم اگه غرورم بهم اجازه بده حتما این ...

فداتشم عزیزم ❤️ ب امید حال خوب و روزای قشنگ زندگیت مینوبسم چون سختی زیاد کشیدم خیلی اذیت شدم و  بعد از   چند سال ضجر   زندگیم درس شد 

غرور چیه عزیز دلم غرور برا کی؟ ولش کن اون مرد اصلا دیوونه اصلا بد من نمیگم شوهرت خوب یا بد ت اگ داری هر گلی میزنی ب سر خودت زدی و بچه هات  غرور برای این دوس دختر. دوست پسراس ن شما گلم ازدواج ک آدم کرد غرور ینی مرگ تدریجی 

مثل اینه من بگم غرورم نمیزارع دست پدر مادرمو ببوسم یا خجالت یا هرچی اما روزی ک خدایی نکرده نباشن سنگ قبرشونو بوسه بارون کنم چ فایده ؟  

اینو بدون گلم ک تو دعوا حلوا خیرات نمیکنن ... ب اتفاقات بدی ک افتاده فقط ب عنوان ی هشدار نگاه کن و هی برای خودت تو مغذت تکرارش نکن الان ممکنه سختی بکشی میخای ب همسرت محبت کنی و حتی پست بزنه و .... اما اینو بدون خدا اون بالا میبینه ک تلاشتو کردی و  همه مردا  تا چند ساعت بعد ب کاری ک کردن فکر میکنن وقتی آروم بودن و رفتار خانومانه شما رو ببینه خودش خجالت میکشه بنظرم زنی ک نتونه با شوهرش راجب مشکلات حرف بزنه راجب نیازش حرف بزنه هیچ مهارتی ندارع .... پس دست ب کار شو ب خودت و ب همه ثابت کن اصلا بیا با من شرط ببند ک اگر کارایی ک گفتم انجام دادی نتیجه نگرفتی من متقاعد میشم و هر چی شما بگی اینجا ی سایته هزاران نفر درد دل میکنن و الان اگ بگی شوهرم انگشت اشارشو نشونم داده میگن غلللط کرده تف بنداز بهش شکایت کن مهرتو بگیر ابروشو ببر ..... ولی فقط میگن و میرن ن تو زندگی کسین ن چیزی و.... اما من خودم شما خودت آک مرد بودی مخت هنگ میکرد با این وضع جامعه و مشکلات.... می‌دونم همسرت اخلاقیات زننده ای داره ک عذابت میده اما همه مزدا مشکل دارن همههههه ینی همه آدما گل بی عیب خداس خودت آک ب خودت کمک نکنی هیچ کس کمکت نمیکنه. تلاشتو بکن تا جوونی تا هنوز این فاصله این سردی بیشتر نشده ک ده سال دیگ ن حسرت بخوری ک چرا تلاش نکردم یا نگی ایکاش این کارو میکردم و‌‌‌..... فقط محبت محبت محبت کن تا میتونی نتیجشو حتمن بهم بگو سوالی اگ داشتی بپرس با لج و لجبازی هیچ مردی خوب نشده با شکایت کردن هیچ مردی آروم تر نشده فقط حرمت شکسته تر شده مرده تعهد داده دیگ زنشو نزنه اما ن محبت می‌کنه ب زنش و سرد شده البته همهههه جا و تو همه موارد استثنا هس اما توکل کن ب خدا حس خوبی دارم مشکلت حل شدنیه گلم 

فداتشم عزیزم ❤️ ب امید حال خوب و روزای قشنگ زندگیت مینوبسم چون سختی زیاد کشیدم خیلی اذیت شدم ...

ممنونم عزیز دلم حتما حتما تلاشمو میکنم و چیزهایی که گفتی رو اجرا میکنم

فقط هم به خاطر بچه هام و آرامششون

خدا کمکت می‌کنه عزیزم بهتری ؟

سلام گلم 

ممنونم شکر بد نیستم

زندگیه دیگه چی میشه کرد 

باید یه جوری به قول شما گذشت کنیم