دورت بگردم.... یچی بگم حتمن انجام بده روز 13 صفر نمیدونم حالا تاپیکشو دیدی یا ن هر نیتی داری ی بسم الله بگو از خونه برو بیرون و اگر چیزی میخای ک داشته باشی بخر مثلا خونه ماشین ی اسباب بازیشو بخر و نگهش دار و مطمن باش حاجتتو میگیری برو برای همسرت ی لباس یا جوراب بگیر نگه دار بگو اینو ب این امید ک همسرم خوب بشه و هر نیتی ک تو دلته میگیرم ک پاش کنه .... ب خودت اعتماد بنفس بده .... هیچ وقت هیچ وقت ب گذشته فکر نکن هرچیم شده فقط برات شده تجربه نسل ب نسل آدما پیشرفت میکنن این حکمت خدا بوده ک شما زود ازدواج کنی مثلا دختر یا پسرتو نزاری و آرزوهایی ک خودت داشتی و بزاری اونا برسن بهشون....
تا میتونی ب خودت روحیه بده با شوهرت مهربون باش و احترام بزار حتی اگر بدترین مرد دنیاس بهش پیامای محبت امیز بده
ب حرفش گوش کن ی مدت و ن غر غر کن خونه رو همیشه جمع جور کن ب خودت برس اصلا خودتو ضعیف نشون نده من الان حالتو میدونم حتی حوصله نداری موهاتو شونه کنی اما این اشتباهه شما قویی ترینی ی کاغذ بردار با خودکار هی بنویس من میتونم و مطمن باش ب قانون جذب من ایمان دارم بهش من هر چیزی ک بخام دارم جدی میگم اینو هررررچیزی هرررچیزی چون هر اتفاقی ک میفتع نتیجه افکار ذهنمونه آدم از هرچی بترسع و بدش بیاد سرش میاد برا همینه میگم ب هر چی فکر کنی......
در آخرش گلم یجاهایی آدم باید تو زندگی کوتاه بیاد همهههههه زندگیا مشکل داره اگه ذات شوهرت درسته بهش تاااااا میتونی محبت کن ن ی شبه ها ن مثلا از همین الان شروع کن ب فردا هم ننداز ی پیام بهش بده یا برو بهش بگو ک داشتم ب یچیزایی فکر میکردم دیدم ک ت واقعا با بقیه فرق داری و واقعا بهت افتخار میکنم حتی اگر افتخار نمیکنی و.... بگو معجزشو میبینی و خیلی کارای دیگ اگر مشتاقش باشی بهت میگم ک با رعایت کردن و انجام دادنش خودت ک حالت آروم میشه هیچ شوهرتم تو مشتته اما یجوری واکنش میکنی ک ت تو مشت شوهرتی