2777
2789
عنوان

سلام بچه ها دلم خیلی تنگه خیلیییییییی😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 45 پست
الهی که بچه هات نور چشمانت باشن  گلمممممم چرا عصه  به داشتهایت هم می تونی فکر کنی  ...

ممنونم ا حرفای قشنگت ولی به خدا ناشکر نیستم 

فقط خسته شدم خسته 

دم همتون گرم عاشقتونم نی نی سایتیا چرا انقد شما خوبین همیشه خوب بمونین نذارید مشکلات بدتون کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم امشب زار زدم 🥺 خالی شدم یکم

الهی بگردم چرا اخه 

چقدر دوس دارم همه شاد و خوش باشن این دنیا خیلی بد شده خیلی

دم همتون گرم عاشقتونم نی نی سایتیا چرا انقد شما خوبین همیشه خوب بمونین نذارید مشکلات بدتون کنه
حال منم خیلی بده زندگی از اونی که فکر میکردم سخت تره💔

خیلی سخت شده محبتا کمرنگ شده هممه بی احساس شدن 

انقد دلم تنگه که حتی جرات ندارم بنویسم درباش گریم میگیره😔

الهی بگردم بگو خالی شی جیگر 

محبتی نمونده😞 تو فکر کن نزدیک ترین فرد بهت،عشقت،همسرت ولت کنه💔 آیا این زندگیه؟!😞

ای جان دلم بمیرم برای دلت

چرا ولت کرده اگه اذیت نمیشی بگو

الهی فداتشم من چرا آخه مهربونم؟ چند تا بچه داری چن سالشونه؟ 

خدا نکنه عزیزدلم دوتا بچه دارم

ولی زندگیم پوچ و بیهوده داره میگذره

خیلی محدودم خیلی

گیر یه آدم کوتاه فکر و بدبین خودش در حال لاس زدن باهمه و من حبس تو خونه و خیلیییی چیزای دیگه 

ای جان دلم بمیرم برای دلت چرا ولت کرده اگه اذیت نمیشی بگو

خدا نکنه عزیزم

خیلی عاشق هم بودیم ی مشکلاتی پیش اومد مادرش گفت ولش کن طلاقش بده بهش گفت یا منو انتخاب کن یا همسرتو

اون مامانشو انتخاب کرد 💔

کسی که وقتی اشکمو میدید پا ب پام گریه میکرد بهم گفت نمی‌خوامت💔

این زندگی رو نمی‌خوام دیگه😞

خدا نکنه عزیزم خیلی عاشق هم بودیم ی مشکلاتی پیش اومد مادرش گفت ولش کن طلاقش بده بهش گفت یا منو انتخ ...

عزیز بسپرش به دست زمان

همه چی درست میشه نگران نباش 

کاش میشد برات کاری کنم 

خیلی سخته میفهمم چه حالی داری

برات دعا میکنم انشالله هرچه زودتر مشکلت حل شه

خیلی ناراحت شدم برات 

خدا نکنه عزیزدلم دوتا بچه دارم ولی زندگیم پوچ و بیهوده داره میگذره خیلی محدودم خیلی گیر یه آدم کو ...

وایییییی شوخی نکن 🤦🏻‍♀️

خدا بچه های گلتو برات حفظ کنه عزیزم

تو عقد متوجه نشدی ؟ چقدر تلخ من واقعاً متاسفم هیچ کاری از دستم بر نمیاد الان اما با تمام وجودم برات دعا میکنم ک مشکلت حل بشه ب آرامش برسی خدا خودش ی نگاه ویژه کنه بهت برات صلوات میفرسم هرچند تا بتونم تا صبح تو دلم مطمنم تا یکی دو ماه دیگ حالت خوب میشع ب دلم افتاد یهو و هرچیم ب دلم بیفته درست در میاد هرچی با اینکه ندیدمت اما مطمنم .... 

وایییییی شوخی نکن 🤦🏻‍♀️ خدا بچه های گلتو برات حفظ کنه عزیزم تو عقد متوجه نشدی ؟ چقدر تلخ من واقع ...

الهی خدا بهترینا رو برات رقم بزنه فدات شم

چقدر خوبه هنوز آدمای مهربون خوب و دل پاک وجود دارن 

ممنونم خیلی آروم شدم 

من خیلی بچه بودم ازدواج کردم هیچی از زندگی نمیدونستم همش 16 سالم بود الان با 27 سال سن مثل 50 ساله ها شدم