2777
2789

سلام بچه ها خوبین؟ 

آهنگی که هیچ وقت ردش نمیکنین و تا آخر گوش میدین ؟ یا اگه شاده حتما دوست دارین باهاش برقصین ؟ 

لطفا خواننده شم برام بنویسین . 

دارم یه پلی لیست درست میکنم و ممنون میشم اگه کمکم کنین . 😃

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امید اگر مانده بودی

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

میدونم این تایپیک مال قبله ولی من اهنگ( رفیق) حجت اشرف زاده و(بیابنویسیم) از مهستی و(سرنوشت را باید از سر نوشت )از همایون شجریان رو بی نهایت دوست دارم ببخشید که همشون غمگینن متاسفانه سلیقه ام اینطوریه راستی اهنگ( چه بگویم) سالار عقیلی وبیشتر اهنگهای قمیشی رو دوست دارم( پاییز عاشق است) از حجت اشرف زاده ...هیییییی به سلیقم نخندیا ولی من اینا تو لیستمه وبیشتر وقتا گوش میدم وخودمم زمزمه می کنم